meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU 2. BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISINI ÇAYELİ İLÇESİNDE YAPTI

Rize Muhtarlar Federasyonu birlik ve dayanışma toplantısının 2’ncisini Çayeli’de yaptı. Başkan Remzi Güzel muhtarlara heyecanınızı kaybetmeyin çağrısı yaparak “Heyecanınız varsa köyünüze, mahalleniz”e başarı dolu hizmetler y

RİZE 7.05.2023 12:24:16 0
RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU 2. BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISINI ÇAYELİ İLÇESİNDE YAPTI

Rize Muhtarlar Federasyonu, birlik ve dayanışma toplantısının 2’ncisini yaptığı Çayeli’de kaymakam Muhammet Fatih Demirel ve Çayeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Sarıibrahimoğlu’nu ziyarette bulundular. Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Remzi Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalkandere, Derepazarı, İyidere, Rize, Güneysu, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı, Hemşin, İkizdere, Çamlıhemşin Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Çayeli Kaymakamı Muhammed Fatih Demirel, Federasyon Başkanı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “En yakın mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımız, devletimizin yapmış olduğu hizmetleri yerinden takip ederek halkın sorunlarını bizlere direk ileten devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören güçlü bir yapıdır. Köylerde ve mahallelerimizde elimiz ve kulağımızdır. Muhtarlarımızın huzur ve güvenliğin sağlanmasında devletimizin en büyük yardımcıları olduğunu, halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk kapı olarak muhtarların olduğuna dikkat çekerek, amacımız ilimiz ve ilçemizin her mahallesinde, köylerinde vatandaşlarımızın en iyi yaşam koşullarında yaşamasının sağlanmasıdır” diye konuştu.

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel” Başbakanlar ve Cumhurbaşkanı çıkaran Rize’de muhtarlar olarak görevimizi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz.  Cumhuriyet tarihinin en büyük afetini yaşayan ülkemizde kaymakamlarımızla ve belediyelerimizle hızlı bir şekilde organize olan muhtarlıklarımız 1929 dan günümüze kadar gelen tecrübeleriyle afette zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmuştur “dedi.

Muhtarlar daha sonra Çayeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Sarıibrahimoğlu’nu ziyaret etti.  Sarıibrahimoğlu “Tüm mahalle muhtarlarımızla el ele gönül gönüle çalışıyoruz, her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz, mahallelere yapılacak hizmetleri hep birlikte çalışarak, halkımızın hizmetine sunuyoruz.  Muhtarlarımızın taleplerini dinleyerek önceliklerimizin arasına almaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızla sürekli istişare etmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı 

Federasyon Başkanı Remzi Güzel  Çayelinin ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, çok kıymetli büyüğümüz şehrimizden çıkan Başbakan merhum Mesut Yılmaz’ın ilçesidir. Kendisini bu vesileyle bir sefer daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehrimizden çıkan devlet büyüğümüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a da uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Çayeli Muhtarlar Derneğini ziyaretlerinden sonra özel bir restoranda Çayeli muhtarlar dernek kurucusu ve federasyonun Başkan yardımcısı olan Mehmet Sarı'nın vermiş olduğu yemekte yönetimine hitap eden Başkan  Güzel “heyecanınızı kaybetmeyin, heyecanınız varsa köyünüzde, mahallenizde başarı dolu hizmetler edersiniz, heyecanınız varsa bağlı olduğunuz dernek çalışmalarında  başarılı olursunuz, heyecanınız  varsa federasyonun  çalışmalarında ortaya proje koyarsınız, sadece siz değil Rize kazanır, Rizeli kazanır, diye konuşan Güzel  birlik ve beraberlik  dileğiyle toplantıyı bitirdi.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim