meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Turizm Sektörü Değerlendirme Toplantısı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) tarafından düzenlenen bir toplantıda, turizm sektör temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, Rize'nin turizm potansiyeli, projeler, İl Tanıtım ve Geliştirme Programı ve Sürdürülebilir Turizm Programı hak

Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) tarafından düzenlenen bir toplantıda, turizm sektör temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, Rize'nin turizm potansiyeli, projeler, İl Tanıtım ve Geliştirme Programı ve Sürdürülebilir Turizm Programı hakkında değerlendirmeler yapıldı.

RTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı, Çevre Ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Yılmazer ve Rize Artvin Havalimanı Müdürü Fikret Akbulut'un da katıldığı toplantıya turizm sektöründeki firma temsilcileri ve oda üyeleri de iştirak etti.

Toplantının açılışında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu tarafından turizm faaliyetleri, projeler, İl Tanıtım ve Geliştirme Programı ve Sürdürülebilir Turizm Programı çerçevesinde yürütülen çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Alemdaroğlu, Rize'nin turistik değerlerini vurgulayarak, turizm sektörünün gelecekteki potansiyelini artırmak için yapılan çalışmalardan bahsetti.

Sunumun ardından, konuşmacı konukların sunumlarına yönelik bir soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Toplantıda, turizm sektörü temsilcileri ve oda üyeleri, Rize'nin turizm sektöründeki mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerilerini tartıştı. Ayrıca, katılımcılar arasında işbirliği fırsatları ve gelecekteki projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

RTSO'nun turizm sektörünün gelişimi için düzenlediği bu toplantı, Rize'nin turizm potansiyelini değerlendirmek, sorunlarına çözüm bulmak ve sektördeki paydaşlar arasında iletişimi güçlendirmek amacıyla büyük önem taşıyor. Rize'nin turizm alanında daha da ilerlemesi ve sürdürülebilir bir turizm modeli oluşturması için yapılan çalışmalar, katılımcıların aktif katılımıyla değerlendirildi ve yol haritası belirlendi.

HABER: HÜSEYİN ALBAYRAK


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı