meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Ergene: "Hastalarımızla İlgilenmek Görevimiz

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Ergene: "Hastalarımızla İlgilenmek Görevimiz

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Ergene:

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Ergene, hastane içindeki birimleri ziyaret ederek hastalarla yakından ilgilendiğini ve hastalara daha iyi sağlık hizmeti sunma amacını vurguladı. Ergene, hastaların iyileşmelerine katkıda bulunmayı ve hastaların refakatçileri ve hastane personeli ile yakın bir ilişki kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Dr. Ergene, "Tüm birimler ile hastalarımızın yanındayız, amacımız insanlarımızı sağlığına kavuşturmak, ekip olarak görevimizi eksiksiz yapmak zorundayız" dedi. Hastaların vizitlerine başlayarak hasta ziyaretlerinin ardından diğer kliniklerde yatan hastaları da ziyaret eden Başhekim, aynı zamanda hastane içindeki ameliyathane ve anestezi yoğun bakımın yenilenmesi çalışmalarını denetledi.

Ergene ayrıca, hastane temizliği ve teknik personelin motivasyonunun artırılması için çaba sarfettiklerini ve yapılan işlerin sonucunda emeklerinin karşılığını gördüklerini söyledi.

Dr. Ergene, "Acil Servisimiz hastanemizin vitrini; hastaların tedavileri ile yakından ilgilenerek, işleyiş oryantasyonuna yardımcı olduk. Hastaların, refakatçi ve çalışanlarımızın dualarını aldık. Bu mesleğin en güzel tarafı, hastalarının dualarını alabilmektir" şeklinde konuşarak, hastalarla iç içe olmanın sağlık hizmetlerindeki en değerli yönlerden biri olduğunu vurguladı.


1

Artvin Belediyesi Sinek İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

2

Serbest Piyasada Fındık Fiyatları Yükselişte: 30 Haziran 2024 Fındık Fiyatları

3

Geleneksel Taekwondo Piknik Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti

4

Erzurum'da Koruyucu Aile Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

5

Başkan Genç, Ankara’da Trabzon İçin İstişarelerde Bulunacak