Tarih: 23.07.2023 10:58

Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri Uyuşturucu Operasyonunda Başarılı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı istihbarat çalışması sonucu bir uyuşturucu satıcı çetesini çökertti. Ekipler, teknik takip sürecinde durdurdukları bir araçta uyuşturucu madde ele geçirerek operasyonu başlatmışlardı.

Operasyon kapsamında Engindere Sanayi kavşağında durdurulan araçta yapılan aramada 4 parça halinde 4.14 gram Metamfetamin maddesi ve 21.41 gram Bonsai ele geçirildi. Bu önemli bulgularla birlikte ekipler, satıcıların izini sürerek çeteyi çökertmek için çalışmalara hız verdi.

Yakalanan şüphelilerin sorgulamaları sonucunda elde edilen bilgiler doğrultusunda satıcıların evlerinde ve yakın çevrelerinde çaylık arazilerde aramalar yapıldı. Bu aramalarda 5 parça halinde 51.51 gram Metamfetamin, 1 parça halinde 38.54 gram Esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca ve 45 adet fişek ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında toplamda iki şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı. Yapılan mahkeme kararıyla R.Y. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonun başarıyla sonuçlanmasında emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti ve şehirdeki uyuşturucu ticaretiyle mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —