Tarih: 30.03.2024 00:49

Rize İl Özel İdaresi, İş Makinesi Parkını Yenileyerek Verimliliği Arttırıyor

Facebook Twitter Linked-in

Rize İl Özel İdaresi, hizmet kalitesini artırmak ve verimliliği sağlamak amacıyla iş makinesi parkını yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre, uzman personeller tarafından yapılan fizibilite çalışmaları sonucunda belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda yeni iş makineleri ve araçlar satın alındı.

Bu kapsamda, 18 adet iş makinesi ve aracın alımı için toplamda 76.5 milyon TL harcandı. Bu yeni alımlar arasında 4 adet greyder, 4 adet katı atık toplama aracı, 1 adet kanal kazıcı ön yükleyici, 5 adet 4x4 kamyonet (pick-up), 3 adet panelvan ve 1 adet servis minibüsü bulunuyor.

Ayrıca, ekonomik ömrünü tamamlamış olan iş makinelerinin ve hizmet araçlarının yenilenmesi için 91.6 milyon TL kaynak ayrıldı. Bu yenileme çalışmalarıyla birlikte, bakım ve onarım maliyetlerinden tasarruf sağlanırken iş gücü verimliliğinin de artması hedefleniyor.

Yenileme sürecinin devam ettiği belirtilirken, 6 adet iş makinesi ve hizmet aracının alım sürecinin başlatıldığı da ifade edildi. Bu yeni alımlar arasında 3 adet kanal kazıcı ön yükleyici ve 3 adet 4x4 kamyonet (pick-up) yer alıyor.

Rize İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerindeki yenilikçi yaklaşımı ve sürekli gelişimiyle bölgeye katma değer sağlamaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —