Tarih: 17.08.2024 18:40

Rize İl Özel İdarespor ve Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'un Grubu ve Rakipleri Belli Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye genelindeki amatör futbolun en önemli organizasyonlarından biri olan Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) gruplar, Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile belirlendi. Toplantı sonucunda, Rize’den BAL’a katılacak olan Rize İl Özel İdarespor ve Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’un 15 takımlı 2. Grup'ta yer alacağı açıklandı.

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'e yükselen Çayelispor’un başarısı sayesinde Rize İl Özel İdarespor, bu sezon baraj maçı oynamadan doğrudan BAL’da yer alacak. Rize Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve BAL’a yükselen Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ise Rize’nin ikinci temsilcisi olarak 2. Grup'ta mücadele edecek.

2024-2025 sezonunda 76 ilden 153 takımın katılacağı BAL Ligi, 10 farklı grupta oynanacak. 2. Grup'ta yer alacak Rize İl Özel İdarespor ve Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’un rakipleri ise Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Artvin, Ardahan, Erzurum, Erzincan ve Kars illerinden gelecek toplam 13 takım olacak.

BAL Ligi müsabakaları, 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak. Grup maçlarının fikstürü ise Eylül ayının ilk haftasında çekilecek.

2. Grup’ta Yer Alacak Takımlar:

Rize temsilcilerinin bu zorlu grupta göstereceği performans, hem yerel hem de ulusal düzeyde büyük bir merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —