Tarih: 06.03.2024 11:46

Rize Valiliği toplantısında üniversite öğrencilerinin staj imkanları değerlendirildi

Facebook Twitter Linked-in

Rize Valiliği tarafından düzenlenen toplantıda, üniversite öğrencilerinin staj imkanları ve işbirliği olanakları masaya yatırıldı. Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, gençlerin mesleki gelişimine destek verilmesi ve iş dünyası ile üniversiteler arasında köprü kurulması konuları ele alındı.

Toplantıda öne çıkan konular arasında, üniversite öğrencilerine sunulacak staj fırsatlarının artırılması ve çeşitlendirilmesi, iş dünyası ile üniversiteler arasında işbirliği ve iletişimin güçlendirilmesi yer aldı. Bu doğrultuda, gençlerin mesleki deneyim kazanmalarına olanak sağlayacak adımların atılması ve kariyer merkezlerinin rolünün güçlendirilmesi önemli hedefler arasında yer aldı.

Toplantıya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz ve RTE Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Ahmet Midilli gibi önemli isimler katıldı. Bu önemli toplantı, gençlerin mesleki gelişimine yönelik yeni adımların atılmasına zemin hazırlarken, iş dünyası ile üniversiteler arasında daha sağlam bir işbirliğinin temellerini oluşturmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —