Tarih: 17.08.2023 20:07

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş Yatırımları Yerinde İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, göreve başladığı günden itibaren hız kesmeden çalışmalara başladı. İlk gününde tebrikleri kabul eden Baydaş, ikinci gününde ise Rize'deki önemli yatırımları yerinde incelemek üzere sahaya çıktı.

Çarşamba günü göreve başlayan Vali Baydaş, zaman kaybetmeden kolları sıvadı. İlk olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisini ziyaret ederek hastane ekibi ve hastalarla sohbet etti. Ardından Gündoğdu Mahallesi'nde deniz dolgusu üzerinde yapılacak olan Şehir Hastanesi projesinin yerini inceledi. Burada yapılan dolgu çalışmalarının tamamlandığını belirten Vali Baydaş, hastanenin temel atma çalışmalarının yakın bir tarihte başlayacağını ve bir yıl içinde hizmete girmesini beklediklerini ifade etti.

Millet Bahçesi projesini de yakından takip eden Vali Baydaş, sahil parkında yapılacak olan ve 400 dönüm alanı kapsayacak olan Millet Bahçesi'nin ihalesinin yapıldığını öğrendi. Ayrıca, İyidere ilçesinde devam eden Lojistik Üs dolgu çalışmalarını da yerinde inceledi. Lojistik Üs projesinin tamamlanmasıyla yaklaşık 2 bin kişiye iş imkanı sağlanacağını belirten Baydaş, kentsel dönüşüm çalışmalarının da devam ettiğini vurguladı.

Vali Baydaş'ın incelemelerine Rektör Yusuf Yılmaz, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar da eşlik etti. Projeleri yakından inceleyen Vali Baydaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve süreci yakından takip edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —