Tarih: 07.08.2024 08:06

RİZE YEŞİLAY GENÇLERİ SAĞLIKLI YAŞAMA DAVET EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Rize Yeşilay Şubesi Gençlik Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarında eğitim gören gençleri ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette boks, spor tırmanışı, basketbol, hentbol ve okçuluk kurslarında eğitim gören gençlerle bir araya gelindi.

Gençlere Yeşilay ve bağımlılıklar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Sporun sağlıklı yaşam üzerindeki etkisini vurgulamak adına meyve ikramında bulunuldu.

Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, sporun sağlıklı yaşamın ve bağımlılıklardan uzaklaşma noktasında önemini belirterek, "İlimizde küçük yaşlarda sporla iç içe gençlerimizi görmek, onlarla bir arada olmak Yeşilay ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Bağımlılıklarla mücadelede sporun önleyici etkisi yadsınamaz derecede öneme sahiptir. Sporun Sağlıklı yaşam ve önleyici etkisine vurgu yapmak adına farkındalık oluşturmak istedik ve arkadaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Sporcu arkadaşlarımızın sayısının daha da artmasını diliyoruz. Tüm halkımızı şubemizi ziyaret etmeye bekliyoruz " dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk ise yaptığı açıklamada, bağımlılıklar mücadelede sporla uğraşmanın önemli olduğunu belirterek, “Yeşilay’ın bağımlılıklar noktasında vermiş olduğu mücadeleye il müdürlüğümüz yaptığı çalışma ve iş birlikleriyle tam destek vermektedir. İlimiz genelinde bulunan sporcularımız ve kurslarımızda sayıları günbegün artan sporcularımızla gençlerimizi bağımlılıklardan uzaklaştırmaya çalışıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —