Tarih: 13.10.2023 09:48

Rize'de 3 ayrı işyeri, bir okul ve bir marketten hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, il merkezinde ve Çamlıhemşin ilçesinde 06-07-08 Ekim 2023 tarihlerinde meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olaylarını aydınlattı.

Yapılan çalışmalarda, il merkezinde 3 ayrı işyerinden ve bir okuldan hırsızlık olayı gerçekleştirilen, toplam zararın 3.400 TL olduğu anlaşılan ve Çamlıhemşin ilçesinde de bir marketten hırsızlık yaptıkları ve toplam zararın 190 TL olduğu anlaşılan, ayrıca bir ilkokuldan 3 adet tablet bilgisayar, 5 adet Mouse, 5 adet kulaklık, 1 adet gitar ve 250 TL madeni para çalındığının belirlendiği ifade edildi.

Bu olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen Y.E.Ş. isimli şahıs Sivas ilinde, M.K. isimli şahıs Ordu ilinde ve M.D. isimli şahıs da ilimiz merkezde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.E.Ş., M.K. ve M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının devam etmesi adına suç ve suçluyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —