Tarih: 25.07.2023 12:27

Rize'de Sokak Ortasında Öldürülen Genç Halil İbrahim Ak, Sevenleri Tarafından Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin merkezinde yaşanan üzücü bir olay sonucunda çıktığı iddia edilen bıçaklı kavga sonucunda hayatını kaybeden Halil İbrahim Ak (26), sevenleri ve taraftarları tarafından son yolculuğuna uğurlanıyor.

Çaykur Rizespor tribünlerinin de sevilen isimleri arasında yer alan genç taraftar Halil İbrahim Ak için Cümle Alem taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, acı kaybın duyurusu yapıldı. Açıklamada, "Tribünlerimizin sevilen isimlerinden, kardeşimiz, dava arkadaşımız Halil İbrahim Ak'in cenaze namazı bugün (Salı) ikindi namazına müteakiben Güneysu Merkez Camii’de kılınıp Ulucan mahallesi Sırtlar mevkindeki aile kabristanlığına defnedilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Rize'nin Güneysu ilçesinde gerçekleşen acı olayın, kira artışı nedeniyle meydana geldiği iddia ediliyor. Yaşanan bıçaklı kavga sonucunda Halil İbrahim Ak, sokak ortasında hayatını kaybederken, olay büyük üzüntü ve şokla karşılandı. Ak, çevresinde sevilen bir kişilik olarak tanınıyordu ve futbol takımı Rizespor'un tribünlerinde aktif olarak yer alıyordu.

Ak'ın ani ve trajik kaybı, spor camiasında ve Rize'de geniş bir çevresi bulunan arkadaşları ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Cümle Alem taraftar grubunun yaptığı duyuruyla birlikte Ak için Güneysu Merkez Camii'nde cenaze namazı düzenlenecek ve ardından Ulucan mahallesi Sırtlar mevkiindeki aile kabristanlığında defnedilecek.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Kira Artış Olayında Kan Aktı 1 Ölü, 2 Yaralı



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —