Tarih: 28.10.2023 09:22

Rizespor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig’de bugün Rizespor Galatasaray maçı gündemde. Onuncu haftasına giren Süper Lig’de Galatarasay, Rizespor ile deplasmanda mücadele edecek.

Rizespor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Sarı kırmızılı takım, bugün Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Taraftarlar ise Rizespor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta gibi soruların cevaplarını araştırıyor. 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan maç, Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak. Maçın başlama saati 19.00 şeklindedir. Karşılaşmanın hakemi ise Kadir Sağlam olacak. Rizespor Galatasaray maçı beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Son Sekiz Maçtır Kaybetmiyor

Galatasaray, geçtiğimiz maçlarda sekiz galibiyet ve bir beraberlik almıştı. Toplamda 25 puana erişen Galatasaray, Fenerbahçe’den iki puan geride konumlanıyor. Ligin ilk haftasında Kayserispor ile berabere kalan sarı kırmızılı takım, sonrasında ise Beşiktaş, Antalyaspor, Ankaragücü, İstanbulspor, Başakşehir, Samsunspor, Gaziantep FK ve Trabzonspor takımlarını mağlup etmeyi başarmıştı.

Çaykur Rizespor takımı da 3 yenilgi, 2 beraberlik ve 4 galibiyet aldı. Toplamda on dört puan elde etti.

Galatasaray Kalecisi Muslera Ceza Sınırında!

Rizespor Galatasaray maçı ile ilgili en çok konuşulan isimlerden biri de Muslera. Kendisi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Başarılı kaleci, bugün kart görmesi halinde on birinci haftadaki Kasımpaşa maçına çıkamayacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —