Tarih: 20.07.2024 11:47

RİZESPOR TRANSFERDE TAARUZA GEÇİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Süper lige Avrupa kupaları hedefiyle başlayacak olan Çaykur Rizespor’ da yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Sağ bek- sol bek hariç her bölgeye oyuncu arayan Atmaca’ da Teknik Direktör İlhan Palut’ un Stoper ve orta saha için ısrarcı olduğu öğrenildi. Palut’ un Stoper için Bahia forması giyen Vitor Hugo, AEK forması giyen Domagoj Vida ve Viking forması giyen Djibril Diop üçlüsünden en az birinin kadroya katılmasını istiyor.

Orta sahaya Taylan Süprizi

Orta saha takviyesi içinde uzun zamandır oyuncu arayışını sürdüren Çaykur Rizespor’ un gündemine Galatasaray forması giyen Taylan Antalya’ lı geldi. Galatasaray’ ın yeni sezon planlamasında yer almayan 29yaşındaki orta sahanın Çaykur Rizespor’a sıcak baktığı öğrenildi. Atmacanın orta saha planları içerisinde Nottingham Forest forması giyen Shelvey ve serbest statüde bulunan Sensi yer alıyor.

Palut’ un Gözü Yolda

Teknik Direktör İlhan Palut’ un yönetimle yaptığı görüşmede özellikle Stoper ve orta saha transferlerinin biran önce tamamlanmasını istediği öğrenildi. Yönetimin 6 oyuncu içinde 3 transferi noktalamak istediği ifade edildi. Kulübe yakın kaynaklardan gelen habere göre imzaya en yakın isimler Vitor Hugo, Diop ve Taylan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —