Tarih: 18.06.2024 12:57

Rizespor’da On Numaraya Dawid Drachal

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa’ da Polonya lig ekiplerinden Rakow ile kardeş kulüp anlaşması yapan Çaykur Rizespor, bu kulüpten ilk transferini gerçekleştirdi. Giannis Papanikolaou’ y alan yeşil- mavililer, aynı kulüpten 19 yaşında on numara oynayan Dawid Drachal’ ı transfer etmek istiyor. Oyuncuyu uzun sür canlı olarak takıp eden Yönetim Kurulu üyesi san Yavuz Bakır ve Scout ekibi’ nin bu oyuncu için olumlu referans verdiği gelen bilgiler arsında.

Teknik Direktör İlhan Palut’ u’ un bu oyuncunun kasetlerini izlediği ve alınasını istediği öğrenildi. Oyuncu için bayram sonrası harekete geçmeyi planlayan kurmayların bir miktar para ve sonraki satıştan pay teklif edeceği planlıyor. On numara mevkisinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da forma giyen oyuncu çift ayağını da iyi kullanıyor.

2023 yazında Rakow’ a 600 bin Euro bedelle katılan Polonyalı Dawid Drachal, Rakow formasıyla geride bıraktığımız sezon 30 maçta gol, 3gol pas verdi. Genç milli takımlarda 16 kez milli formayı giyen 19 yaşındaki Maestro 3 gollük katkı sağladı. Oyun görüşü ve uzaktan şutları ile dikkat çeke genç oyuncu stil olarak Angel Di Maria’ ya benzetiliyor


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —