meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rizespor'dan Kurban Bağışı Kampanyasına destek

Çaykur Rizespor, Türkiye Diyanet Vakfı'nın vekâlet yoluyla kurban bağışı kampanyasına destek verdi. Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve TDV Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Karavin, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turg

Rizespor

Çaykur Rizespor, Türkiye Diyanet Vakfı'nın vekâlet yoluyla kurban bağışı kampanyasına destek verdi. Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve TDV Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Karavin, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut'u ziyaret ederek, Süper Lig'e yükselme başarısını kutladı ve başarı dileklerinde bulundu.

Müftü Çakmakçı, ziyaret sırasında vekâletle kurban bağışı kampanyasını tanıtarak, vekaletlerin Türkiye Diyanet Vakfı tarafından görevliler ve gönüllüler nezaretinde titizlikle yerine getirildiğini vurguladı. Bu yılki kurban bağışlarının deprem bölgeleri başta olmak üzere Türkiye genelinde ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na emanet ettiklerini açıkladı ve yönetim kurulu ve futbolcular adına kurban bağışında bulunduklarını ifade etti. Turgut, 'Türkiye Diyanet Vakfı'nın bizi bu anlamlı kampanyaya dahil etmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak futbolcularımızla birlikte kampanyayı destekliyoruz ve taraftarlarımızın ve tüm Rizelilerin bu kampanyaya ilgi göstermelerini bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor'un destek verdiği vekâletle kurban bağışı kampanyası, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla başlattığı bir inisiyatif olarak dikkat çekiyor. Bu kampanya kapsamında toplanan vekaletler, Türkiye genelinde ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak onların bayram sevincine ortak olmayı hedefliyor.

HABER: SELMAN KUTLU


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor