Tarih: 29.09.2024 17:15

RİZE'YE ATANAN ERZURUMLU İLÇE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Son yapılan atamalarla yer değiştirerek İkizdere’den Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Âdem Gündüz’ün yerine İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Özer ilçeye gelerek görevine başladı.

İkizdere ilçesinin yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer göreve başlayışı ile Öğretmen, Veli ve Öğrenciler için bir mesaj yayınladı. Müdür Ali Özer’in mesajı şöyle’’ Değerli meslektaşlarım, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün bir toplumun ilerlemesinde öğretmenlerin kilit rol oynadığını belirten "Milleti kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" sözü ile görevimizin ne kadar kutsal ve anlamlı olduğunu biliyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında da sorumluluk bilinciyle var gücümüzle daha iyiye daha güzele ulaşmak için görevimizi yerine getireceğiz.

Değerli veliler, Evde öğrenmeye uygun bir ortam oluşturmak, özgüven vererek onları cesaretlendirmek, kendi davranış ve tutumlarınızla model olmak, sorumluluk bilinci aşılamak, okuma alışkanlığı kazandırmak gibi desteklerle çocuğunuzun akademik hedeflere ulaşmalarına, sosyal ve duygusal gelişmelerine önemli ölçüde katkı sağlayacağınızı unutmayınız.Sevgili öğrenciler, Yeni eğitim öğretim yılına başlarken; Hedefinizi belirleyin, planlı ve düzenli çalışın, derslerinizde aktif olun, sağlıklı bir yaşam tarzı belirleyin, sosyal aktivitelerde bulunun, destek almaktan çekinmeyin, kendinize güvenin, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkın. Bu tavsiyelere uyarak hem akademik hem de kişisel anlamda daha başarılı ve mutlu bir yıl geçirebilirsiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024-2025 eğitim ve öğretim yılını kutluyor; ilçemiz, ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.

Ali ÖZER İlçe Milli Eğitim Müdürü

1966 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 1990 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Biyoloji Ana bilim dalından mezun oldu.

1990–1991 yılları arası 215. Dönem Yedek Subay olarak vatani görevini yaptı. 1992-1994 yılları arasında Adıyaman İli Yenice Köyü İlkokulunda göreve başladı. 1994-2007 yılları arasında Erzurum’ da sınıf öğretmeni, Müdür yardımcılığı, okul Müdür Vekilliği ve okul müdürlüğü yaptı. 2007-2008 yılları arasında Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü Vekili, 2008–2016 yılları arasında Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2016–2021 yılları arasında Erzurum İl

Milli Eğitim Müdürlüğünde Araştırmacı, 2021 yılından itibaren Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Araştırmacı olarak görev yaptı.

03.09.2024 tarihinde İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali ÖZER, evli ve iki çocuk babasıdır..

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —