Tarih: 19.09.2023 18:19

RTEÜ Rektörü Yılmaz: Sağlık Bakanı Koca'nın desteğiyle hastanemizi her geçen gün daha da geliştiriyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi'nin mevcut durumu ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşüldü.

Rektör Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Koca'ya hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi verdiğini söyledi. Yılmaz, "Tıbbi ekipmanlar, doktor ve personel ihtiyaçlarıyla birlikte yapılması gereken tadilatlar hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdik. Bakanımızın desteğiyle hastanemizi her geçen gün daha da geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Koca ise, RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bölgenin önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu belirterek, "Rektörümüzün yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hastanemizin daha da gelişmesi için elimizden gelen desteği sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Rektör Yılmaz, ziyaretin ardından Sağlık Bakanı Koca'ya teşekkür ederek, "Sayın Koca'ya ülkemizdeki sağlık hizmetlerini ilerletme konusundaki kararlı desteği ve adanmışlığı için içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hastalarımıza sunduğumuz bakımın kalitesini artırmak için hep birlikte çaba gösteriyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —