meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

RTSO Başkanı Uçak Seferlerinden Rahatsız!

RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’ndan şaşırtan Trabzon açıklamaları.

RİZE 23.06.2023 09:58:29 0
RTSO Başkanı Uçak Seferlerinden Rahatsız!

Zaman zaman iyi bir  Rize milliyetçisi olduğunu dile getiren RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, isim vermeden Trabzon Havalimanı üzerinden operasyon başlattı.

Açıklamasında Mayıs ayında yolcu sayısı 1 milyonu aşan Trabzon Havalimanı’nı işaret eden RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu,  konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bile taşıdıklarını ifade etti ve siyasi müdahale çağrısını yineledi. Karamehmetoğlu’nun yaptığı açıklamalar Trabzon’da şaşkınlık yarattı.

DİRENCİN BASKI İLE ÇÖZÜLMESİ LAZIMMIŞ

Sefer sayılarının artmasını kamuoyu baskısıyla çözmek gerektiğini savunan Başkan Karamehmetoğlu, “Cumhurbaşkanımıza bu konu birkaç defa iletildi, 1-2’sine bende şahidim, Bir direnç var mı? Bir direncin var olduğunu ben de sizler gibi kabul ediyorum. İsim vermek doğru değil ama bölgemizde mevcut bir havalimanının sefer sayılarının düşmemesi adına burada bir direnç var. Önümüzdeki süreçte sizlerin desteğiyle kamuoyu baskısıyla, buradaki baskı ile birlikte bunu çözmemiz lazım.” dedi.

Zaman zaman iyi bir Rize milliyetçisi olduğunu dile getiren RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, isim vermeden Trabzon Havalimanı üzerinden operasyon başlattı.

Açıklamasında Mayıs ayında yolcu sayısı 1 milyonu aşan Trabzon Havalimanı’nı işaret eden RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu,  konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bile taşıdıklarını ifade etti ve siyasi müdahale çağrısını yineledi.

Karamehmetoğlu’nun yaptığı açıklamalar Trabzon’da şaşkınlık yarattı.

“BİZİM HAVALİMANIMIZIN ÇOK DAHA İYİ ÇALIŞMASI LAZIM”

Rize’ye Umman ve Telaviv’den yurt dışı seferlerinin başlayacağını açıklayan RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, “Bizim çayın yanına koyabileceğimiz en önemli argüman turizm. Turizmde de en fazla para akışını ilimize sağlayabileceğimiz en önemli yatırım aracı havalimanı. Bizim havalimanımızın çok daha iyi çalışması lazım. Bunun için bazı eksiklikler var, bunları biliyoruz. Bunun haricinde de siyaseten de havalimanımızın biraz daha desteklenmesi lazım.Yurt dışından buraya sefer başlatmak isteyen havayolu şirketleri var. Onlar bekliyorlar. Bunları henüz daha sonuçlandıramadık. Bu konuya siyasilerimizin biraz daha fazla eğilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

KAMUOYU BASKISIYLA ÇÖZÜLMESİ LAZIMMIŞ

Sefer sayılarının artmasını kamuoyu baskısıyla çözmek gerektiğini savunan Başkan Karamehmetoğlu, “Cumhurbaşkanımıza bu konu birkaç defa iletildi, 1-2’sine bende şahidim, giden heyetin içinde  vardım. Direkt cumhurbaşkanımıza ilettik. Buradaki sıkıntıların bilinmeyen bir tarafı yok. Yani siyasiler de biliyor yukarısı da biliyor. Bir direnç var mı? Bir direncin var olduğunu ben de sizler gibi kabul ediyorum. Onu da açık yüreklilikle ifade edeyim. İsim vermek doğru değil ama bölgemizde mevcut bir havalimanının sefer sayılarının düşmemesi adına burada bir direnç var. Ama neticede dün bir havalimanımız yoktu, bugün havalimanımız var. Şu an şehrimizde 11 sefer yapılıyor. Samsun gibi bir şehrin havalimanından günde 5-6 sefer ancak yapılıyor. Nüfus yoğunluğu bizim ilimizin 5 katı olan bir ilden bahsediyoruz. Önümüzdeki süreçte de hep birlikte, sizlerin desteğiyle kamuoyu baskısıyla, bizlerde her platformda bunu dile getirerek buradaki baskı ile birlikte bunu çözmemiz lazım.”  açıklamalarında bulundu.

HABER MERKEZİ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin