Tarih: 13.05.2023 11:52

Rüyada ev görmek ne demek? Rüyada eski ev görmek ne anlama geliyor?

Facebook Twitter Linked-in

Rüyada görülen ev, huzur ve güvenliğin simgelerindendir. Rüyada ev gören kimsenin, huzuru yerine gelecek, işleri çok iyi gidecektir. 

RÜYADA ESKİ EV GÖRMEK 

Eski ev görmek, huzursuzluklara ve neşe eksikliğine yorumlanır. Eski ev gören kişi için tabirciler, huzursuz olunacak günlerin geleceği tabiri yapmışlardır. Rüyada eski ev, bahtsızlığa, şansızlığa ve kaybedilen eşyalara yorumlanmıştır. 

YENİ EV GÖRMEK NE DEMEK? 

Rüyada yeni bir ev görmek, eski evin tam tersidir. Kişinin bolluk ve kazanca erişeceği, kazançlarının artacağına işaret edilir. Rüyada görülen ev, alınacak mülklere işaret eder. 

RÜYADA YIKIK EV GÖRMEK

Yıkık bir ev görmek, hastalık habercisi şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin veya yakınlarından birinin hastalanmasına delalet eder. Sağlık bakımından kötü haber olan yıkık ev, iş konusunda da istenmeyen durumların yaşanabileceğine işaret eder. 

KÜÇÜK EV GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüya tabirciler rüyada küçük ev görmeyi, hikmetli sayarlar. Rüyasında küçük ev gören kişinin kanaat ettiğini, bu kanaati sayesinde, zengin olacağını ifade ederler. 

RÜYADA TEK KATLI EV GÖRMEK

Tek katlı evin görülmesi, yorumcular tarafından değişik biçimlerde rivayet edilmiştir. Kimisi, huzurlu, mutlu, bereketli yaşantıya işaret ederken, kimisi muhtaç olmaya yormuştur. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —