meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rüyada fermuar görmek ne demek?

Pantolon veya elbiseleri kapatmaya yarayan fermuarlar rüyalarda doğum, evlilik veya nişan anlamına geliyor. Rüyada fermuar görmek ne demek? Rüyada bozulmuş fermuar görmek ne anlama gelir?

Rüyada fermuar görmek ne demek?

Bir kişinin rüyada fermuar görmesi; aileye yeni bir ferdin katılacağı, doğum, evlilik, nişan anlamlarında yorumlanmaktadır. Ayrıca olumsuz anlamda da maddi güçlüklerle karşılaşılabileceği de düşünülebilmektedir.

RÜYADA BOZULMUŞ FERMUAR GÖRMEK

Rüyalarda görülen bozulmuş nesne ve yiyecekler genelde olumsuzluk şeklinde yorumlanır. Rüyada görülen bozulmuş fermuar ise; rüya sahibinin ya da yakınının ufak bir engelle karşılaşabileceği ancak bunu sevdikleriyle beraber aşacağına işaret eder.

FERMUAR DİKMEK NE DEMEK? 

Bir şeyler dikmek ya da onarmak hayra yorulan bir rüyadır. Yani rüyada fermuar onardığını ya da diktiğini gören kişinin yaşadığı sıkıntılara bir çözüm bulacağı, maddi ya da manevi kaygılardan uzaklaşacağını müjdeler.

RÜYADA FERMUAR KOPARDIĞINI GÖRMEK

Rüyada fermuar yırtma iki şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin olumsuz anlamda; ikili ilişkilerinde yaşadığı bir probleme yoğunlaşacağına, olumlu anlamda ise; maddi sıkıntılarının biteceğine işaret eder. 


1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı