meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgiliyi görmek nasıl bir anlam ifade eder diye çoğumuz merak etmiş ve araştırmaya koyulmuşuzdur.

AKTUEL 27.10.2023 10:40:00 0
Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyalarımız; bazen geçmişten kalan duygu ve düşüncelerimizi zihnimize görsel olarak servis eder, kimi zaman da geleceğe dair kaygılarımızı ya da planlarımızı mesaj niteliğinde bize geri verir. Ancak her şekilde merak unsuru olmaya da devam ederler.

İyi veya kötü rüyasının etkisinde kalmayan insan sayısı yok denecek kadar azdır. Öyle ki toplumumuzdaki inanışlara göre, iyi rüyaların gerçekleşmesi dilenmekte, kötü rüyalar ise suya anlatılarak akıp gitmesi amaçlanmaktadır. Biten bir ilişkinin hemen ardından veya uzun bir süre geçikten sonra bile olsa, eski sevgili rüyada görülebilir. Üstelik bu durumu çoğu kişi yaşamıştır.

rüyada eski sevgiliyi görmek

 

İşte biz de bu yazımızda size rüyada görülen eski sevgilinin, gerçekte hangi anlama geldiği ile ilgili detaylı bilgiler veriyor olacağız. Konuya ilişkin videolara ise yazımızın sonunda ulaşabilirsiniz.

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Böyle bir rüya; farklı tabirciler tarafından, farklı kaynaklarda ve değişik şekillerde yorumlanmıştır. Bir takım yorumlarda, eski sevgilinin rüyada görülmesi, bekar birisi için; yeni bir birlikteliğe veya alınacak müjdeli haberlere yönelik düşünülür. Yenilikler, barış ve kısmet açıklığı biçiminde simgelenmiştir.

Ancak rüyayı gören kişinin medeni durumu ve içerisinde bulunduğu ruhsal süreçler de yorumları değiştirmektedir. Örneğin kişi evliyse; bu rüya, özel yaşamda yaşanabilecek bazı huzursuzluklara ya da aile içi çatışmalara delalet eder. Veya eski sevgilinin tam olarak unutulamadığına ve bilinç altında; sürekli yeni ilişki ile kıyaslandığına yorulur.

Rüyada eski sevgili ile tokalaştığını ya da el sıkıştığını gören kimsenin, yeni ve hayırlı bir iş anlaşması yapacağı doğrultusunda tabirler de mevcuttur. Bundan bağımsız olarak; rüyada eski sevgilinin mutsuz ve ağlar bir halde olduğunu görmenin karşılaşılacak bir takım irili ufaklı problemler ile bağlantısı olduğu savunulur.

ruyada

Rüyada Eski Sevgili İle Yeniden Birleşmek İstemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgilinin kendisiyle barışmak istediğini ya da kişinin eski sevgilisiyle tekrar bir araya gelmek arzusunda olduğunu görmek; mantık dışı hatalar yapılabileceğine, geçmişte yapılan yanlışların beklenmedik bir şekilde geleceğe taşınabileceğine işaret eder.

Yine eski sevgili ile el ele tutuşarak yürüdüğünü görmek de; çok zeki ve aklını kullanan bir kişi ile tanışılacağına yorulur. Umut verici bir rüya şekli olarak düşünülür. Bazı kaynaklarda ise pişmanlık olarak nitelendirilir.

Eski sevgilinin elinde çiçekler olduğunu görmek; kişinin yaşamında yoluna koymakta güçlük çektiği işlerin, hızlı bir şekilde toparlanarak, olumlu anlamda sonuca bağlanacağına rivayet olunur. Bir diğer tabir şekli de; uzak yoldan gelecek hayırlı misafirlere yöneliktir.

Kişi rüyasında eski sevgilisiyle kendisini aynı yatakta görmüş ise; son dönemde yapmış olduğu bazı yanlış işlere ve bunların düzeltilmesi gerektiğine vurgu yapılır.

Rüyada eski sevgiliyi görmek ve ardından göz yaşı dökmek, bir takım işlerin layığıyla yapılmadığına ve hem iş hem de özel hayatla ilgili konularda, daha özenli olunmasının gerekliliğine yorulur. Eski sevgilinin gittiğini ve uzaklaştığını görmek ise, taşınmaya hükmedilir ve yapılacak bir takım yaşam alanı değişiklikleri anlamına gelir.

eskisevgilisirtsirta

Rüyada Eski Sevgili İle Kavga Ettiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Biten ilişkideki kişinin rüyada görülmesi ve onunla kavga edilmesi; ruhsal açıdan darlığa, psikolojik sıkıntılara, çevre ile yaşanacak anlaşmazlıklara işaret etmektedir. Eski sevgilinin ölümünü görmek ise yine acı olaylara ve iç huzursuzluklarına yorumlanır.

Aynı zamanda; kişinin kendisiyle olan iç hesaplaşmalarına ve iyileşmek için bazı geçeceği yolların dikenli olabileceğine, ancak vazgeçmemesi gerektiğine de hükmedilir.

Rüyada Eski Sevgilinin Başka Bir İlişkisi Olduğunu Görmenin Anlamı Nedir?

Rüyada eski sevgiliyi görmek pek çok başlık altında incelenir. Bunlardan biri de eski sevgilinin hayatına başka bir kişinin girmesidir. Böyle bir rüya şu şekilde tabir edilir; rüya sahibinin etrafındaki dost gibi görünen kişilere güvenmemesi gerektiğini ve attığı adımlarda dikkatli olmasının önemini simgeler.

Öte yandan; yaşanan bir travmanın izlerinin hala geçmediği şeklinde yorumlanabilir. Sabırlı olunmasına vurgu yapılır. Geçmişten gelen sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşturulmasına ve ondan sonra her alanda yeni hamleler yapılmasına yönelik mesajlar içerir.

Genel anlamda bakacak olursak, pek çok yorumcu tarafından; rüyasında biten ilişkisini gören kişi, gerekli sabrı gösterip, akılcı kararlar verdiği takdirde, hayatını düzene sokacak ve mutlu haberler alacaktır şeklinde açıklamalar yapılmıştır.


Anahtar Kelimeler: Rüyada Sevgiliyi Görmek Anlama Gelir?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin