Tarih: 06.12.2023 13:28

Saadet Partili kadınlardan üslere tepki: 'Kürecik ve İncirlik başta olmak üzere kapatılmalıdır'

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da Saadet Partisi Kadın Kolları, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı imza kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında konuşan Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Meryem Özgenç, Türkiye'deki tüm ABD ve NATO üslerinin kapatılması gerektiğini söyledi.

“Kürecik ve İncirlik başta olmak üzere kapatılmalıdır”

Kürecik ve İncirlik üslerinin başta olmak üzere Türkiye'deki tüm ABD ve NATO üslerinin kapatılması gerektiğini belirten Özgenç, "Bu üsler, bölgemizdeki tüm işgallerde başrolü oynamaktadır. Bölgemize ve Müslüman ülkelere sadece kan ve gözyaşı getirmiştir. Bu üslerden yapılan operasyonlar nice masumların hayatını kaybetmesine, yaralanmasına, yurtlarından-topraklarından çıkarılmasına sebep olmuştur. Kundaktaki bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve sivil demeden hiçbir ayırım yapmaksızın Müslüman olan herkesi yok edilmesi gereken bir hedef olarak gören ülkelerin bu rezil amaçları için kullanılan üslerini istemiyoruz" diye konuştu.

"Türkiye, kendi güvenliğini kendi sağlayacak güce sahiptir"

Türkiye'nin kendi güvenliğini kendi sağlayacak güce sahip olduğunu vurgulayan Özgenç, "Türkiye, bu üslerden kurtulduğu gün, kendi güvenliğini kendi sağlayacak güce kavuşmuş demektir. Bu üsler, ülkemizin bağımsızlığına ve egemenliğine tehdit oluşturmaktadır. Bu üslerin bir an önce kapatılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —