Tarih: 22.01.2024 19:22

Saadet Partisi, Rize Belediye Başkanlığı İçin Muhammet Yıldız'ı Aday Gösterdi

Facebook Twitter Linked-in

Rize Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nin adayı belli oldu. Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, son genel seçimde Millet İttifakı Rize Milletvekili adayı olarak görev üstlenen Muhammet Yıldız'ı Rize Belediye Başkan adayı olarak belirledi. Parti yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Yıldız'ın, geçmişteki tecrübeleri ve halka olan bağlılığıyla dikkat çektiği belirtildi.

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Rize Belediye Başkan Adayımız, son genel seçimde Millet İttifakı Rize Milletvekili adayı olarak görev üstlenen Muhammet Yıldız bey olmuştur. Başkanımızla beraber yaşanabilir bir Rize için canla başla mücadele edeceğiz inşallah. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır." denilerek, Yıldız'ın adaylığına güçlü bir destek mesajı verildi.

Muhammet Yıldız, daha önce Millet İttifakı adayı olarak gösterilmiş ve genel seçimde Rize'den milletvekili adayı olmuştu. Rize Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesiyle birlikte, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına yönelik projelerle seçmenin karşısına çıkması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —