Tarih: 03.08.2024 13:14

Sağlık Bakanı Memişoğlu Bayburt Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Programı kapsamında Bayburt Belediyesi’ni de ziyaret eden Bakan Memişoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Başkan Memiş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Bayburt’un devlet ve vatan düşmanlarının barınamadığı ender şehirlerden biri olduğunu vurguladı. 31 Temmuz 2024 tarihinde İran’ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucu şehit düşen HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’ye rahmet dileyen Başkan Memiş, suikastı kınadığını belirtti. Bayburt’un sahip olduğu misyon ve değerlerle büyük bir şehir olduğunu ifade eden Memiş, Bakan Memişoğlu’na ve hükümete sağlık alanındaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bakan Memişoğlu ise, Bayburt’un misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık hizmetlerinin daha iyi hale getirilmesi için önerileri dinlemek üzere Bayburt’a geldiklerini belirtti. Memişoğlu, şehirdeki sağlık sorunlarını yerinde görmek ve gerekli destekleri sağlamak amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mete Memiş, Bakan Memişoğlu’na Bayburt Saat Kulesi biblosunu takdim etti. Ziyaret, Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Bayburt Belediyesi şeref defterini imzalamasının ardından sona erdi.

Ziyarette Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ve Mustafa Akbaş, MHP Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Elif Çil ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —