Tarih: 02.08.2024 14:55

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Bayburt'ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bayburt'a yaptığı ziyaretler kapsamında Bayburt sağlık hizmetlerine ilişkin önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Bayburt Devlet Hastanesi'ni de gezen Bakan Memişoğlu, hastane personelinin talep ve isteklerini dinleyerek yerinde incelemelerde bulundu.

Bayburt'ta misafir olmaktan onur duyduğunu ifade eden Bakan Memişoğlu, "Bayburt'ta sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdik. Eski hastane ile ilgili sağlık planlamalarını yapıyoruz," dedi. Bu açıklamasıyla Bayburt'taki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için çalışmalara devam edileceğini vurguladı.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ise Bakan Memişoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayburt'ta sizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sağlık hizmetlerimize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz," dedi.

T.C. Bayburt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bakan Memişoğlu'nun ziyaretinin Bayburt'taki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi adına önemli bir adım olduğu belirtildi. Ziyaretin ardından yapılacak olan çalışmaların, Bayburt halkına daha kaliteli sağlık hizmetleri sunulmasını sağlayacağına dikkat çekildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —