Tarih: 09.07.2024 00:31

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Rize’de Ziyaretlerde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize ziyaretleri kapsamında bir dizi önemli temaslarda bulundu. Bakan Memişoğlu'nun Rize programında, Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Rize Devlet Hastanesi, Şehir Hastanesi İnşaatı, Güneysu Psikiyatri Hastanesi İnşaatı ve RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer aldı.

Ziyaretlerde Bakan Memişoğlu'na, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve il protokolü eşlik etti. Her bir kurumda ilgili temsilciler ve teknik ekipler tarafından karşılanan Bakan Memişoğlu, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Bakan Memişoğlu'nun ilk durağı Rize Valiliği oldu. Valilik ziyaretinin ardından Rize Belediyesi'ne geçen Memişoğlu, burada belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Rize Devlet Hastanesi ziyaretinde hastane yetkilileri ile görüşen Memişoğlu, hastane hizmetleri ve mevcut durum hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra, yapımı devam eden Şehir Hastanesi ve Güneysu Psikiyatri Hastanesi inşaatlarını yerinde inceleyen Bakan Memişoğlu, projelerin son durumu ve ilerleme kaydedilen aşamalar hakkında teknik ekiplerden bilgi aldı.

Son olarak RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, burada hastane yönetimi ve sağlık personeli ile bir araya gelerek, hastane faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi yönünde önerilerde bulundu.

Bakan Memişoğlu'nun Rize ziyareti, sağlık alanındaki projelerin ve çalışmaların yerinde incelenmesi ve bu doğrultuda gerekli adımların atılması bakımından büyük önem taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —