Tarih: 19.09.2024 11:16

Şalpazarı’nda Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Şalpazarı’nda düzenlenen tören, duygusal anlara ve anlamlı bir hatırlatmaya ev sahipliği yaptı. Törene Şalpazarı Kaymakam Vekili ve Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar ile Belediye Başkan Vekili Mehmet Muhcu katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başladı. Kaymakam Vekili Vardar ve Belediye Başkan Vekili Muhcu, anıta çelenk bırakırken, gazilerimize olan minnettarlığımızı ve şükranlarımızı ifade ettiler. Çelenk koyma işlemi, ülkemizin kahraman gazilerine olan derin saygının bir simgesi olarak gerçekleştirildi.

Törende, tüm gazilerimizin ve ebediyete intikal edenlerin anıları bir kez daha yad edilirken, Şalpazarı Belediyesi olarak gazilerimizin gününü kutladıkları belirtildi. Belediye yetkilileri, ülkemiz için büyük fedakarlıkta bulunan tüm gazilere minnettarlıklarını dile getirerek, ebediyete intikal eden gazilere yüce Allah’tan rahmet dilediler.

Gaziler Günü, Şalpazarı’nda bu anlamlı törenle anılırken, tüm gazilerimizin ve şehitlerimizin hatıraları bir kez daha yaşatıldı. Şalpazarı Belediyesi, bu özel günde vatan için savaşan gazilerimize ve tüm şehitlerimize olan saygısını ve şükranını sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —