meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Samsung Unpacked: Bu Haftanın Galaxy Fold 5, Flip 5 Etkinliği Nasıl İzlenir?

Samsung’un bu Çarşamba günü Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’i piyasaya sürmesi bekleniyor.

TEKNOLOJİ 25.07.2023 11:09:00 0
Samsung Unpacked: Bu Haftanın Galaxy Fold 5, Flip 5 Etkinliği Nasıl İzlenir?

Samsung’un bu Çarşamba günü Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’i piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni katlanabilir telefon dalgası, muhtemelen şirketin Güney Kore’nin Seul kentinde gerçekleşecek ilk Samsung Unpacked etkinliğinin odak noktası olacak. Bu lansmanı ABD’den izlemeyi planlıyorsanız, bu sabahın erken saatleri anlamına gelecektir.

Bu hikayenin bir parçası Samsung EtkinliğiCNET’in Samsung’un en popüler ürünleriyle ilgili haberler, ipuçları ve tavsiyeler koleksiyonu.

Samsung, katlanabilir telefon pazarında üst üste beşinci yılına girerken, bu yılki Unpacked’da piyasaya sürdüğü cihazlar, çok daha fazla rekabet arasında yer alıyor. Google’ın 1.800 doları Piksel Katlama Galaxy Z Fold serisine benzer bir stil benimseyen ilk Pixel cihazıdır. OnePlus da söyleniyor yolda kendi katlanabilir telefonuna sahip olmak, bu da alanı daha da bozabilir.

Ve ABD pazarından birkaç yıl uzaklaştıktan sonra, Motorola’nın yeni 1000 dolarlık Razr Plus’ı şimdi, çoğu Android uygulamasını çalıştırabilen daha büyük bir kapak ekranı içeren en yeni giriş ile Samsung’un Z Flip serisini izliyor. Ayrıca Motorola’nın bir daha uygun fiyatlı Razr modeli daha küçük bir kapak ekranı ile yolda.

Ve bu sadece telefonlar değil. Samsung’un yaz paketlenmemiş etkinlikleri genellikle Galaxy Watch serisine yönelik bir güncelleme içerir. Samsung Galaxy Watch artık Google’ın Pixel Watch’ı ile rekabet halindeyken, yazılım tarafında Samsung ve Google aynı fikirde. Wear OS’nin geliştirilmesine yönelik ortaklık. Bununla birlikte, Samsung genellikle kendi yazılım geliştirmeleri yoluyla saatlerini farklılaştırır ve yeni bir Galaxy Watch’ın herhangi bir yeni Samsung Health güncellemesi için bir spot ışığı sağlaması muhtemeldir.

CNET, bir sonraki Samsung Unpacked etkinliğini olduğu gibi canlı yayınlayacak ve önümüzdeki hafta tüm açıklamaları nasıl izleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Bu, canlı bir blog ve bir sonraki telefon etkinliğine giden yolu kapsayacak ve tüm yeni cihazları piyasaya çıktıkça gözden geçirecek olan bir canlı izleme partisini içerecektir.

Samsung’un Ambalajsız daveti, katlanabilir telefonların ön plana çıktığını açıkça ortaya koyuyor.

SAMSUNG

Bir sonraki Samsung Unpacked etkinliği nasıl izlenir?
Samsung’un bir sonraki Unpacked etkinliği 26 Temmuz Çarşamba günü 04:00 PT, 7:00 ET, Birleşik Krallık’ta 12:00 ve Avustralya’da 21:00’de başlıyor. Erken saat, Samsung’un etkinliği yerel saatle 20:00’de Seul’de düzenlemesidir.

Samsung, Unpacked duyurularını şu adreste canlı yayınlayacak: Samsung.com ve üzerinde Samsung’un YouTube kanalı.

CNET’in canlı blogu, Samsung Unpacked’den bir gün önce başlayacak ve canlı izleme partimiz şu adreste yayınlanacak: CNET’in YouTube kanalı.

Samsung’un Unpacked etkinliğinde neler bekliyoruz?
Göre Samsung Ambalajsız davetiyekatlanabilir telefonlar neredeyse kesinlikle bir sonraki etkinliğin odak noktası olacak.

Samsung, 26 Temmuz etkinliğini tanıtmak için “Farklı tarafa katılın” sloganını kullanıyor ve GIF grafiğinde açılıp dönen bir telefon gösteriyor (dikkatli gözler iki silüeti yakalayabilir; muhtemelen her iki katlanabilir seriden). Bu muhtemelen Galaxy Z Fold serisi ve Galaxy Z Flip serisindeki güncellemelere işaret ediyor.

Samsung ayrıca geleneksel olarak katlanabilir telefonlarının yanı sıra en yeni Galaxy Watch’ını da piyasaya sürüyor ve bu, Samsung Health ile ilgili duyurularla birlikte gelebilir. Samsung zaten alay etti yaklaşan One UI 5 Watch yazılımı uyku ve kalp atış hızı takibine daha fazla odaklanmayı içerecektir. Yazılım güncellemeleri önceki Galaxy Watch modellerinde de mevcut olsa bile, bu tür özellikler bir sonraki Galaxy Watch’ın geleceğine işaret edebilir.

Söylentilere göre Galaxy Watch 6, hem tasarımında hem de satış yönteminde bir takım değişikliklere sahip olabilir. göre bir 9to5Google raporu, Galaxy Watch 6 serisi, şimdiye kadarki en büyük Galaxy Watch olan 47 mm Watch 6 Classic modelini içerebilir. Galaxy Watch 6 ayrıca daha büyük bir bataryaya sahip olabilir. Android Merkezi farklı modeller için olası bir 300 mAh ve 425 mAh kapasite bildiriyor.

Sızdıran SnoopyTech, Galaxy Watch 6, bir “iş modelinin” parçası olarak da satılabilir. bu da bir dizi olasılığa işaret edebilir. Örneğin, Google’ın Fitbit Premium aboneliği, abone olmadan kullanılamayan ek özelliklerin ve istatistiklerin kilidini açar. Amazon, Halo giyilebilir cihazlarıyla benzer bir abonelik denedi. şimdi feshedildi.

Samsung, Galaxy Buds kulaklıklarının yeni bir sürümünü veya diğer Galaxy telefonlarına gelecek ek özellikleri de gösterebilir. Yakında, Samsung’un Unpacked etkinliği 26 Temmuz’da geldiğinde öğreneceğiz.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘set’, ‘autoConfig’, false, ‘789754228632403’);
fbq(‘init’, ‘789754228632403’);


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin