meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE REHBER HEMŞİRE EĞİTİM PROGRAMI SBF HEMŞİRELİK BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. NİMET OVAYOLU:-“HEMŞİRELİK EĞİTİMİNDE UYGULAMA EĞİTİMİ TEORİKTEN DAHA BÜYÜK YER KAPSIYOR”

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) hemşirelik Bölümü tarafından “Rehber Hemşire Eğitim” programı düzenlendi.

SAĞLIK 25.11.2023 09:55:00 0
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE REHBER HEMŞİRE EĞİTİM PROGRAMI SBF HEMŞİRELİK BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. NİMET OVAYOLU:-“HEMŞİRELİK EĞİTİMİNDE UYGULAMA EĞİTİMİ TEORİKTEN DAHA BÜYÜK YER KAPSIYOR”

SBF Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimet Ovayolu, hemşirelik eğitiminde uygulama eğitiminin, teorikten çok daha büyük bir yer kapsadığını belirterek, mesleki becerilerin oluşması için düzenlenen eğitimde klinikte çalışan hemşirelere büyük roller düştüğünü söyledi.
Prof. Dr. Ovayolu, eğitim programının hemşirelik bölümü öğrencilerinin uygulama alanlarında rehberlik edecek hemşirelere, etkili klinik uygulama ve değerlendirmeye ilişkin nitelik kazandırmak amacıyla düzenlendiğini kaydetti.
Programda, SANKO Üniversitesi’nden Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğr. üyesi Doç. Dr. Sibel Polat Olca, “Rehber Hemşire İçin Etkin İletişim Becerileri”, Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Emine Baş, “Uygulamanın Değerlendirilmesi, Uygulamada Kullanılan Formlar ve Doldurulması Gereken Anketler”, İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Güzel, “Uygulamalarda Desteklenmesi Gereken Öğrenciye Yaklaşım”, Hemşirelik Esasları Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Meryem Kılıç ise “Rehber Hemşirelik Uygulamasında Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri; Öğretim Elemanı Gözüyle” konulu sunum yaptı.
Programa konuşmacı olarak katılan; Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Hemşirelik Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Burçin Işık, “Klinik Öğrenme Ortamı ve Öğretimde Kullanılan Yöntemler”, SANKO Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Servis Sorumlu Hemşiresi Hemşire Merve Bekçioğulları, “Rehber Hemşirelik Uygulamasında Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri; Hemşire Gözüyle”, 4’üncü sınıf öğrencisi Kevser Karagülle de “Uygulamada Öğrenci Sorumlulukları ve Rehber Hemşireden Beklentiler” konularına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.
Programa çevrimiçi katılan Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. İlkay Boz ise “Rehber Hemşirelik: Tanımı, Özellikleri, Sorumlulukları ve Rolleri’ ile “Olumlu Öğrenme Çevresi: Bakım Veren Rehber Hemşire” konulu sunum gerçekleştirdi.
SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Fatma Gün’ün yaptığı programda, katılımcılardan eğitime ilişkin geri bildirimler alınarak katılım belgesi verildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.2° / 18.6°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret