Tarih: 17.06.2024 10:08

Şavşat Belediyesi, Gasilhane İçin Hayırsever İş İnsanıyla Protokol İmzaladı

Facebook Twitter Linked-in

Şavşat Belediyesi, hayırsever iş insanı Burhan Durmuş'un destekleriyle yapılacak olan Gasilhane projesi için önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Sayın Durmuş Aydın, hayırsever Burhan Durmuş ve hayırseveri temsilen Sayın Erol Karagöz tarafından imzalanan yapım protokolü ile proje resmen start aldı.

Yapım protokolü imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Sayın Durmuş Aydın, yerel seçimlerde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Şavşat'ımıza daha iyi hizmetler sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız protokolle Gasilhane projesini hayata geçiriyoruz. İnşallah seçim öncesinde verdiğimiz tüm sözleri tek tek yerine getireceğiz. Gasilhanenin en kısa zamanda tamamlanarak tüm Şavşatlıların hizmetine sunulması için gayretle çalışacağız." dedi.

Gasilhane projesinin hayata geçirilmesiyle birlikte, Şavşatlıların daha modern ve donanımlı bir hizmete kavuşacağı belirtildi. Gasilhane, bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanacak ve şehre önemli bir katkı sağlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —