Tarih: 04.10.2024 16:28

Sebat Gençlikspor, Belediye Başkanı Ekim ile Gelecek Vizyonunu Paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulübü futbolcuları ve yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım ve beraberindekilerin katıldığı ziyarette, Başkan Ekim, misafirlerine duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Ekim, kulüp binasının yenilenmesiyle ilgili bilgi verdi. “Tarihi Sebatspor Kulüp binamız, hayırsever iş insanlarımızın da katkılarıyla yenileniyor,” diyen Ekim, “Çok yakında daha modern bir tesis olarak sporcularımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmete girecek. Ayrıca kulüp binasının çevresinde bir atletizm sahası da mevcut. Bunun yanı sıra, kulüp binasının önünde 2 adet futbol sahası inşa ediliyor. Bu sahalardan bir tanesi, sizlerin daha iyi idmanlar yapabilmeniz için çim saha olacak. Hem belediyemiz, hem hayırsever iş insanlarımız, hem de kulüp yönetimi ile birlikte Sebat Gençlikspor’un altyapısını en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Sebat Gençlikspor, önü çok açık bir takım. İnşallah daha güzel yerlere gelecek ve Trabzon’umuzun medar-ı iftiharı olacak. Tarihi Cumhuriyetimizle yaşıt bir kulübün sporcularından şampiyonluk sevinci de gelecek,” şeklinde konuştu.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Akçaabat Belediyesi, sporun gelişimine olan katkılarını sürdürmeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —