Tarih: 31.03.2024 23:49

Seçimi Kaybeden Hakan Karagöz'den veda mesajı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, görevi AK Parti'nin adayı Abdi Ekşi'ye devredecek. Seçimi kaybeden Karagöz, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Mesajında Karagöz, "Dolu dolu bir beş yıl geçirdiğimiz için, çok sevdiğimiz İkizdere'mize hizmet etme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim." dedi.

Karagöz, görev süresi boyunca yaptığı çalışmalara değinerek, "İlk günden son güne kadar İkizdere'miz için canla başla çalıştık, güzel günler geçirdik, güzel işlere imza attık." ifadelerini kullandı.

Destek verenlere teşekkür eden Karagöz, "Benden yana hakkım varsa helal olsun sizler de helal edin lütfen." dedi.

Karagöz, mesajında ayrıca MHP teşkilatlarına, il ve ilçe başkanlarına, maddi ve manevi destek veren dostlarına ve İkizdereli hemşehrilerine de teşekkür etti.

Mesajı şu şekilde tamamladı: "Bu hizmet macerasında her daim desteklerini esirgemeyen başta MHP genel merkezimize, İl başkanımız ve teşkilatlarına, İlçe başkanım ve teşkilatlarımıza, her başvurduğumuzda maddi manevi yanımızda olan can dostlarımıza ve dahi ismini sayamadığım güzel gönüllü dostlarım ve ikizdere’li hemşehrilerime şahsım va ailem adına sonsuz teşekkür ederim."

Hakan Karagöz'ün veda mesajı, İkizdere'de büyük ilgi gördü. Birçok İkizdereli, Karagöz'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —