Tarih: 03.03.2024 14:51

Şehit Çocuklarının Tekvando Kuşak Sevincine Vali Çiftçi de Ortak Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 7 yaşındaki Murat Yıldırım ve Miraç Önek'in tekvando kuşak bağlama törenine katılarak şehit çocuklarının sevincine ortak oldu.

Bingöl'de 2016 yılında şehit düşen Polis Memuru Murat Yıldırım'ın oğlu Murat Yıldırım ve Mardin'de 2019 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Önek'in oğlu Miraç Önek, tekvando kuşak sınavında gösterilerini başarıyla tamamladı.

Törende, Vali Çiftçi, şehit çocuklarının kuşaklarını bağlayarak heyecanlarına ortak oldu. Kuşaklarını alan Murat ve Miraç, babalarının uğrunda can verdiği şanlı bayrağı Vali Çiftçi'ye teslim ederek duygu dolu anlar yaşattı.

Vali Çiftçi, törende yaptığı konuşmada, şehit çocuklarının her zaman yanında olduğunu ve onları her konuda destekleyeceklerini söyledi. Tekvandoda göstermiş oldukları başarıdan dolayı Murat ve Miraç'ı tebrik eden Vali Çiftçi, "Şehitlerimizin emanetleri olan çocuklarımız bizim baş tacımızdır. Onların her zaman yanında olmaya ve onları her konuda desteklemeye devam edeceğiz. Murat ve Miraç'ın tekvandoda göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Törene, YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve diğer protokol üyeleri de katıldı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —