Tarih: 28.09.2024 10:11

Şehit ve Gaziler Derneği Ziyareti ve Esnaf Turu

Facebook Twitter Linked-in

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Abbas Aydın, Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Aydın ve AK Parti Horasan İlçe Başkanı Av. Ünal Tahiroğlu, Türkiye Buluşmaları kapsamında Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, dernek üyeleri ve aziz şehitlerin kıymetli aileleriyle bir araya gelinerek, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıraları anıldı. Dernek yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, şehit ve gazilerin ailelerine olan desteklerin önemine değinildi.

Ziyaretin ardından, heyet esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek hasbihâl etti. Güler yüzle karşılanan heyet, esnafa bol kazançlar dileyerek, yerel ekonomik kalkınmanın önemine vurgu yaptı.

Horasan Belediyesi, her daim birlikte olmanın ve öz değerleri yaşatmanın önemini vurgulayarak, “Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe” mesajını iletti.

Bu anlamlı ziyaret, hem şehit ve gazilere olan minnetin gösterilmesi hem de yerel esnafla dayanışmanın pekiştirilmesi açısından önemli bir adım oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —