meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Selim Termurci “Türk lirasını pul haline getirdiğiniz”

Gelecek Partisi İstanbul millet vekili Selim Temurci partisi il başkanlığında gazetecilerle bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

RİZE 17.09.2023 14:04:00 0
Selim Termurci “Türk lirasını pul haline getirdiğiniz”

Selim Temurci: “bu ekonomiye rağmen bu Milet sizi yeniden seçti ise birilerinin bu millete hesap vermesi lazım” diyerek Cumhur başkanı Erdoğan’a seslendi

Gelecek Partisi İstanbul millet vekili Selim Temurci siyasetteki ötekileştirme dikkat çekerek gündemdeki konuları değerlendirdi.
Temurci sözlerine şöyle davam etti:
“Ben Tayyip Bey’in İstanbul il başkanı Olduğum dönemde bu ilkesel tabloda bu ahlaki yapıda sizinle artık siyaset yapmam mümkün değil diyerek müsaade istemiş, helallik istemiş biriyim. Yoksa kişilerle bizim bir meselemiz yok. Bu iş farklı bir iş ama benim burada helalleşme dediğim şey şu bakın üzülerek ifade ediyorum, Anadolu’nun neresine gidersek gidelim hani o terör torbası dedim ya yani bugün eğer cumhur İttifakı’na amcasının oğlu cumhur İttifakı’na oy veriyor kendisi de millet ittifakını destekliyorsa bu insanlar arasında bir husumet biraz ağır kaçıyor ama bir kırgınlık küskünlük oluşturdu. 
Ben siyasetin bu olmadığını düşünüyorum dolayısıyla ülkede bu kadar sorun, bu kadar mesele varken meselelerimizin çözümünde AK Partili de Milliyetçi Hareket partili de buradaki temel şeyimizi de bu. Harama yanlışa bulaşmamış insanlar olacak ya normal seçmenden bahsediyorum ya bu insanlar bizim öteki olmadığımızı biz de onları yani ortak müştereklerde oturup konuşabiliriz ve bu dargınlıkları bitirmemiz gerekir anlamında bir elime uzlaşmadan bahsediyorum. Bakın eğer bu ülkede Kemal Kılıçdaroğlu ve çok çok büyük gayretleri olduğu takdir ettik. Eğer çıkıp da 28 Şubat’ta yapılanlarla ilgili olarak helalleşmek istiyorum diyorsa ve bize elini uzatırsa işte biz millet İttifakı’nda bulunduğumuz sürede dedik ki ya Türkiye’de artık bu tartışma bitsin. Neydi bu tartışma? Kardeşim burada benim milli değerlerim üzerinden ben ötekileştirmeyi, birilerini, birilerine beni ötekileştirmeyi. Peki ne oldu? Beka denilerek bayrak denilerek şu denir ki, bunlar bizim hepimizin ortak değerleri. Orada bir kutuplaşma meydana geldi. Bir başka kutuplaşma nerede getirildi? Dinde getirildi, inancımızda getirildi. Bizim milli ve manevi değerlerimizin siyasete alet edilmemesi ve sadece ve sadece bu toplumda doğrular üzerinde ve bu toplumun milletin istekleri üzerinden bir siyaset yapmamız lazım. Eğer bunu başaramazsak açık ifade edeyim, milli ve manevi değerleri kullananlar bugün a şahsıdır yarın b şahsı olur ama sonuçta bu değerleri kullananlar kendi haramları meşrulaştırmak için dinimizi, imanımızı, milletimizi her türlü şeyi kullanarak yollarına devam ederler buna birilerinin dur demesi lazım bunun için de ben herkesi bu manada arkadaşlarımıza söylüyorum, ya kardeşim siyaset sonuçta partiler din değil haşa partilerin liderleri de peygamber değil, insanlar hata yapabilirler Partiler yanlış politikalar uygulayabilirler işte az önce de o duyguyla söylüyorum. Yani Mehmet Şimşek orta vadeli programda eğer büyüme, yatırım, ihracat odaklı bir şey yapıyor ve gerçekten ekonomi bilimi ilmine uygun bir takım şeyler yapacaksa birilerinin çıkıp bu milletten özür dilemesi lazım o birilerinin kim olduğunu biliyorsunuz, iktidar yapacak bunu o da bir helalleşme olacak. Bakın unutmayın Sayın Erdoğan çıktı dedi ki ne istediğinizi de vermedikleri ve millet de helalleştik biz bunu yaşadık bu ülkede şimdi kardeşim faiz sebep enflasyon sonuç deyip bu milleti %70 daha fakir hale getirdiniz. Türk lirasını pul haline getirdiğiniz ise bu ülkede bu kadar büyük bir yolsuzluk ekonomisi olduysa ve bu da 2018 den sonra olağanüstü şekilde arttı ve bu noktaya geldiyse bu millette sizi yine Cumhurbaşkanı seçtiyse bak biz milletin kararına saygı duyuyoruz ama bu fakirleşme ile ilgili olarak birilerini de bu millete hesap vermesi gerekir diye düşünüyoruz helalleşme dediğim şey bu.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim