Tarih: 23.07.2023 19:24

Serhat Gökmen kimdir? Serhat Gökmen kaç yaşında, nereli? Serhat Gökmen'in başarıları..

Facebook Twitter Linked-in

Aybastı Perşembe Yaylası Güreşleri'nde başarılı performans ortaya koyan ve Kırkpınar şampiyonu Yusuf Can Zeybek'i er meydanında deviren Serhat Gökmen'in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Serhat Gökmen kimdir? Serhat Gökmen kaç yaşında, nereli? Serhat Gökmen'in başarıları ne?

SERHAT GÖKMEN KİMDİR?

Serhat Gökmen, 27 Ocak 1985 tarihinde Samsun'un Ladik ilçesinde doğmuş bir güreşçidir. "Örümcek Adam" lakabıyla da bilinen Gökmen, ustası Bayram Ertan tarafından teknik bir pehlivan olarak yetiştirilmiştir. 2009 yılında sadece 24 yaşında iken baş pehlivanlığa yükselmiştir.

Uzun boylu olmasına rağmen Serhat Gökmen, çok seri ve esnek bir güreşçidir ve güreş oyunlarını sık sık başarıyla gerçekleştirebilmektedir. Stratejik ve taktiksel anlamda da üst düzey bir performans sergileyebilme yeteneğine sahiptir. Zeki ve hızlı yapısıyla dikkat çeken Gökmen, güreş arenasında usta bir baş pehlivan olarak anılmaktadır.


Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan Serhat Gökmen, 2019 yılında Manavgat Belediyesi 8. Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık unvanını elde etmiş, finalde Nedim Gürel'i mağlup ederek zafere ulaşmıştır. Ayrıca, 2022 yılında Aybalık Yağlı Güreşleri'nde de İsmail Koç'u yenerek şampiyon olmuştur. En son olarak Aybastı Yayla Güreşleri'nde Kırkpınar şampiyonunu sırtı yere getirerek güçlü bir performans sergilemiştir.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —