meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

SGK, Bağ-Kur Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere 5 bin TL ikramiye desteği verileceğini açıklamıştı. 1 defaya mahsus olarak verilecek bu ikramiyenin Kasım ayında hesaplara yatacağı açıklandı.

SGK, Bağ-Kur Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca emekliyi sevindiren açıklamayı geçtiğimiz haftalarda yapmıştı. Erdoğan açıklamasında çalışmayan emeklilere bir kereye özel olarak 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılacağını açıkladı. Geçim sıkıntısı çeken emeklilerin bir nebze de olsa rahat nefes almasını sağlayacak olan bu gelişme büyük sevinçle karşılandı. Emekli 5 bin TL ikramiye ödemeleri ise heyecanla bekleniyor. 

5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ YATTI MI?

Emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ikramiye ödemesi yapılacağı açıklandı. SSK, Bağ-Kur 5 bin lira emekli ikramiyesi yattı mı? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Emekli ikramiyelieri henüz yatmadı ancak önümüzdeki bir kaç günde ikramiyelerin yatmaya başlaması bekleniyor. 

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

5000 TL ikramiye ödenmesine yönelik düzenleme, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Emekli 5 bin TL ikramiyelerin Kasım ayında yatmaya başlaması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na çevrilirken Bakan Işıkhan yaptığı açıklamada emeklilere yapılacak 5 bin liralık ödemenin kasımın ilk haftasında yatacağını duyurdu. Bakan Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım’ı geçmeyeceğini söyledi. Emekli ikramiyesi SGK ve Bağ-Kur maaş hesaplarına yatacak. 

EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi kapsam dışı bırakıyoruz" dedi. 5 bin TL emekli ikramiyesi çalışan emeklilere verilmeyecek.

Dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar da bu ikramiyeden belli oranlarda  faydalanabilecek.

Emekli ikramiyesinin toplamda 12,2 milyon emekliye verileceği belirtildi. Ödemelerin bütçeye toplam maliyeti ise 61 milyar lira olacak.


1

Akçaabat Belediyesi Yaz Kurslarıyla Çocukların Okuma Hızını Artırıyor

2

Trabzon’da Hanzala Sergisi İle Filistin Direnişi Vurgulanıyor

3

Trabzon'da Şehit ve Gazilere Destek Sözü: Başkan Genç'ten Güçlü Vurgular

4

1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli: Rize- Trabzon Otobüs Seferlerinde Saat Değişikliği!

5

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Eğitimcilerle Buluştu: Mesleki Çalışma Programı Başladı