meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Shani Louk kimdir? Hamas’ın kaçırdığı Shani Louk Alman vatandaşı mı?

Hamas’ın İsrail’e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu kapsamında sosyal medyada çeşitli görüntüler paylaşılmış görüntülerin bir kısmında Hamas’ın genç bir kadını yarı çıplak şekilde bir aracın arkasında taşıdıkları görülmüştü.

Shani Louk kimdir? Hamas’ın kaçırdığı Shani Louk Alman vatandaşı mı?

Hamas’ın İsrail’e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu kapsamında sosyal medyada çeşitli görüntüler paylaşılmış görüntülerin bir kısmında Hamas’ın genç bir kadını yarı çıplak şekilde bir aracın arkasında taşıdıkları görülmüştü. Saçları rastalı, bacağı kırık olan kadının Shani Louk olduğu öne sürüldü. Peki, Hamas’ın kaçırdığı Shani Louk Alman vatandaşı mı?

Aksa Tufanı operasyonu kapsamında çatışmaların başladığı Gazze şeridinde çok sayıda sivil kayıp yaşandı. Hamas tarafından operasyonun ilk saatlerinde paylaşılan bazı videolar tepkilere yol açtı. Yarı çıplak şekilde bacağı kırık halde kaçırılan kadının Shani Louk olduğu tespit edildi.

SHANİ LOUK KİMDİR?

Öldürülenler arasında Almanya - İsrail çifte vatandaşı olduğu öğrenilen 30 yaşındaki dövme sanatçısı Shani Louk de yer aldı. Shani Louk'un annesi Ricarda, bir video kaydı yayınlayarak, gözyaşları içinde kızının İsrail'de bir grup turistle Hamas tarafından kaçırıldığını söyledi.

Dövme sanatçısı olan genç kadının barış için düzenlenen müzik festivali kapsamında bölgede olduğu öne sürüldü. Sosyal medyada “shanukkk” hesabını kullanan genç kadının 40 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Aynı zamanda birçok ülkeyi gezen bir gezgin olan genç kadının rastalı saçlarından ve bacağındaki dövmeden teşhis edildiği belirtiliyor.

Görüntülerin ardından çok sayıda kişinin Louk'un hesabına "huzur içinde uyu" mesajı paylaştığı görüldü.


1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı