Tarih: 05.08.2023 11:31

Short Track Milli Takımı, Erzurum'da Enerji Dolu Kampı Tamamlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Başantrenör Artur Sultangaliyev yönetiminde gerçekleştirilen kamp, 6 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek. Sporculara, fizyoterapist, psikolog ve diyetisyen desteği de sağlanarak, tam bir performans desteği sunuluyor.

Short Track Olimpik kadro ve Milli Takımı, 18 Temmuz'da Erzurum'da başlattığı kampı 6 Ağustos 2023 tarihine kadar sürdürüyor. Sporcular, bu verimli kamp sayesinde yüksek irtifa avantajından faydalanarak enerji topluyorlar ve şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanıyorlar.

Kocaeli'deki kamptan sonra Erzurum'da gerçekleştirilen yüksek irtifa kampı, Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından büyük bir titizlikle planlanmıştı. Kampta sporcuların gösterdikleri performans, federasyon yetkililerini mutlu etti ve geleceğe dair umutlarını artırdı.

Erzurum'daki kampın yarın sona ereceği ve yurt içindeki kampların ardından yurt dışında da kampların planlandığı belirtildi. Sporcular, zorlu ve yorucu geçen kampta elde ettikleri tecrübelerle hedefledikleri olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonluklarına ulaşmak için azimle çalışıyorlar.

Erzurum'da düzenlenen kamp, Başantrenör Artur Sultangaliyev, yardımcı antrenörler Burak Akar ve Mükerrem Deniz yönetiminde gerçekleştiriliyor. Sporcular Furkan Akar, Metehan Atan, Salihcan Kezer, Muhammed Bozdağ, Toprak Efe Eroğlu, M. Talha Yıldız, Efsa Polat, Murat Tahtacı, M. Melik Cebenay, Elzem Taş ve Defne Çiğdem'den oluşuyor.

Short Track (sürat pateni), buzdan bir pist üzerinde hız yarışlarının yapıldığı bir spor dalıdır. Erkekler ve kadınlar farklı mesafelerde ve kulvarlarda yarışırken, sporcuların hızları ve performansları büyük bir dikkatle takip ediliyor. Kampta sporcuların tüm ihtiyaçları karşılanarak, en iyi koşullarda antrenman yapmaları ve hedeflerine ulaşmaları hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —