Tarih: 13.08.2024 10:38

Sibel Suiçmez ve Mecit Solmaz, Araklı’da Vatandaşlarla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Araklı İlçe Başkanlığı, ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek yerel sorunları dinledi. CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz ve ilçe yöneticileri, Araklı’daki çeşitli noktaları ziyaret ederek halkın görüşlerini aldı ve mevcut ekonomik zorluklarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, toplumun geniş kesimlerinin gelir dağılımındaki eşitsizlikler, artan enflasyon ve işsizlik gibi ekonomik sorunlardan etkilendiği vurgulandı. CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, bu sorunların toplumun her kesiminde derin etkiler yarattığını belirterek, bu zorlukların üstesinden gelmek için topluca çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Suiçmez, “Toplumun yaşadığı bu ekonomik zorlukların farkındayız ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Aydınlık günlere ulaşmak için birlikte hareket etmemiz gerekiyor” dedi.

Ziyaret sırasında kullanılan #GeçimYoksaSeçimVar! etiketi, CHP’nin ekonomik krizlere karşı vatandaşların sesini duyurma ve çözüm üretme kararlılığını simgeliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —