Tarih: 09.03.2025 16:49

Sivasspor-Göztepe Maçında Büyük Şok! 2 Futbolcu Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Sivasspor-Göztepe karşılaşması, iki talihsiz sakatlığa sahne oldu. Ev sahibi ekibin golcüsü Rey Manaj ve oyuna sonradan dahil olan Uros Simic, yaşadıkları çarpışmalar sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

3. Dakikada Manaj’dan Korkutan Çarpışma

Maçın henüz 3. dakikasında Koray Günter ile kafa kafaya çarpışan Rey Manaj, yere yığıldı ve bir süre hareketsiz kaldı. Sağlık ekiplerinin acil müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan tecrübeli golcünün, bilincini kaybettiği öğrenildi. Yayıncı kuruluşun verdiği bilgiye göre, Manaj’ın hastanede bilinci açıldı ve tetkiklerine başlandı.

Simic de Sakatlandı! 32. Dakikada Hastaneye Kaldırıldı

Manaj’ın yerine oyuna giren Uros Simic, 32. dakikada Efkan Bekiroğlu ile kafa kafaya çarpışarak yerde kaldı. Kaşında ciddi bir açılma meydana gelen Sırp futbolcu da ambulansla hastaneye götürüldü.

Kulüpten Açıklama: “Bilinci Hastanede Açıldı”

Sivasspor, Rey Manaj’ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Göztepe maçının 3. dakikasında rakip oyuncu ile çarpışan sporcumuz bilincini kaybetmiştir. Sağlık ekibimizin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmış, bilinci açılmıştır. Tetkiklerin ardından detaylı bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Yaşanan sakatlıklar futbol camiasında endişe yaratırken, iki oyuncunun da sağlık durumu yakından takip ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —