Tarih: 15.10.2023 11:10

Şoför Esnafına Pandemi Döneminde En İyi Hizmet

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Mahalle Dolmuş Durağı Başkanı Emrullah Gürpınar, Yeşiltepe Durağı Başkanı Vural Şenel ve Erdoğdu Camiyanı Durak Başkanı Erol Bülbül, Pandemi Döneminde Şoför Esnafına En İyi Hizmeti Sundular.

Pandemi döneminin getirdiği zorluklara rağmen, durak başkanları ve dolmuş esnafı, taksiye dönüşüm projesinin sonuçlarından memnuniyetlerini dile getiriyor. Yeni Mahalle Dolmuş Durağı Başkanı Emrullah Gürpınar, Yeşiltepe Durağı Başkanı Vural Şenel ve Erdoğdu Camiyanı Durak Başkanı Erol Bülbül, bu dönüşümün şoför esnafına uzun yılların en iyi hizmetini sağladığını belirttiler.

Yeşiltepe Durağı Başkanı Vural Şenel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizde dönüşüm yapmadan önce epeyce sıkıntı çektik. 160 tane taksi dönüşümü yaptık. 40 dolmuşu 80 taksiye dönüştürdük. Tabi piyasaya farklı dedikodular çıktı ama bunlar asılsız iddialardı. Bunların hiçbirinin aslı astarı yok" şeklinde konuştu.

Dolmuşların taksiye dönüşümü, pandemi döneminde işlerini sürdürmek isteyen şoför esnafına önemli bir fırsat sunmuş gibi görünüyor. Durak başkanları, bu dönüşümün hem esnaf hem de yolcular için olumlu sonuçlar doğurduğuna inanıyorlar.

Bu dönüşümün, şehirdeki toplu taşıma seçeneklerinin çeşitlenmesine ve yolcuların daha iyi bir hizmet almasına katkı sağlayabileceği öngörülüyor. Dolmuşların taksiye dönüşümü, gelecekte şehirdeki ulaşım sektöründe daha fazla değişikliğe yol açabilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —