Tarih: 03.04.2024 15:15

Söke'nin Sultanları Rize'de galibiyetle başladı

Facebook Twitter Linked-in

2 Nisan salı günü saat 13.30'da Rize Çayeli Yaşar Yılmaz Spor salonunda Van temsilcisi Aselsan Ortaokulu ile oynayan Söke Behiye Hanım Ortaokulu voleybol takımı maça tutuk başlamasına rağmen ilk seti 25-16 kazanarak 1-0 öne geçti.

2'nci sette daha iyi oynayan Söke'nin Sultanları bu seti de 25-17 alarak ilk maçlarını 2-0 kazanandı ve şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu gösterdi."HEDEFİMİZ ÜST ÜSTE İKİ YIL TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ALMAK"

2-0'lık net bir galibiyete rağmen istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Behiye Hanım Beden Eğitimi Öğretmeni ve takımın antrenörü Hızır Deniz "Henüz daha Rize'nin atmosferine alışamadık. Bizim en büyük sıkıntımız ilk maçımızı kötü oynamak. Kötü oynamamıza rağmen yenilmedik. Bu da bizim açımızdan çok iyi oldu. Söke voleybolda da olduğu gibi boy sorunu yaşıyoruz.  Bizden daha boylu takımlar karşısında iyi savunma ve hücum konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. İlk maçımızı kazandık. Grupta 2 maçımız daha var. Bu iki maçtan birini aldığımız takdirde yarı finale çıkacağız. Oyuncularım setin 15 sayısından sonra gerçek performanslarını ortaya koydular. Burada gruptaki tüm maçlarımızı kazanarak grup birincisi olarak yarı finale yükselmek istiyoruz. Hedefimiz 2 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan okul ünvanını almak. Bunu başarmak için çalışıyoruz. Artık atmosfere de alıştık, buradaki düzene uyuyoruz ve diğer maçlarımızın daha iyi olacağını söyleyebilirim" dedi.


Söke Behiye Hanım Ortaokulu 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'te 2'nci maçını şampiyonanın en iyi takımlarından birisi olan Tekirdağ temsilcisi Şahinler Ortaokulu ile yapacak. Behiye Hanım Ortaokulu bu maçı kazandığı takdirde dörtlü gruba kalarak Türkiye yarı finaline çıkmış olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —