meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Spotify Alternatifi Uygulamalar Nelerdir? Spotify Yerine Hangi Uygulamalar Kullanılabilir? Ücretsiz Spotify Alternatifleri

Çoğu kişi müzik dinlemek için Spotify uygulamasını kullansa da, bugünlerde bazı kullanıcılar alternatif uygulamalara yöneliyor. Bu nedenle Spotify benzeri uygulamalar bu sorunun yanıtını arar.

AKTUEL 28.02.2023 13:47:07 0
Spotify Alternatifi Uygulamalar Nelerdir? Spotify Yerine Hangi Uygulamalar Kullanılabilir? Ücretsiz Spotify Alternatifleri

Spotify hem ücretli hem de ücretsiz kullanılabilen bir uygulamadır. Ancak ücretsiz sürümünde müzik çalarken araya giren reklamlar nedeniyle kullanıcılar rahatsız olabiliyor. Ayrıca uygulamada her müziği bulmak bazen mümkün olmayabilir. Bu nedenle kullanıcılar, Spotify alternatifi uygulama arayışı içerisinde oluyorlar. Biz de sizler için en iyi Spotify benzeri uygulamalar hangileri, bunları derledik.

Spotify Benzeri En İyi Uygulamalar

  • Deezer
  • Yandex Music
  • Fizy
  • Jango
  • Soundcloud
  • Apple Music
  • Simple Radio
  • YouTube Music
  • eSound
  • Tidal
  • Audiomack
  • TuneIn Radio
  • Jamendo
  • IDAGIO

Deezer

Spotify benzeri en iyi uygulamalar listemizin başında Deezer geliyor. Deezer, çoğu müzik şirketiyle anlaşması olan ve milyonlarca kullanıcı bulunan bir uygulama. Spotify gibi hem ücretli hem de ücretsiz planı bulunan uygulamanın aylık ücreti 22,99 TL, aile aboneliği ise 35,99 TL. Uygulamaya abone olmadan önce 30 gün deneyebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın reklamları Spotify oranla daha az rahatsız edici. Kullanıcılar uygulamanın ara yüzünden de oldukça memnun. 

Yandex Music

Yandex Music, Yandex’in uzun yıllardır var olan bir müzik akış platformudur. Spotify için en iyi alternatiflerden olarak nitelendirebileceğimiz Yandex Music, uzun süredir Rus sanatçıların şarkıları tarafından domine edilmişti. Son yıllarda ise bu durum yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlamış ve İngilizce odaklı şarkıların sayısında da bir hayli artış olmuştur.

Premium hesabı da bulunan uygulamanın bu özelliğinden şimdilik Türkiye’deki kullanıcılar faydalanamıyorlar. Fakat yine de uygulamayı rahatlıkla indirip kullanabilirler.

Fizy

Turkcell’in müzik servisi olan Fizy, tüm operatörleri kullanan kullanıcılar için açık. Farklı abonelik türleri sunan uygulamanın ücretsiz versiyonu da var. Uygulama içinde milyonlarca müzik bulunuyor. Ara yüzü oldukça sade ve kullanışlı. Uygulamaya üye olan Turkcell aboneleri aylık ödeme yaparlarsa 17,99 TL, yıllık ödeme yaparlarsa 13,99 TL’ye üye olabilirler. 

Jango

Spotify alternatiflerinden birisi olarak bu uygulama, her biri türe göre ayırt edilen ve iyi hazırlanmış çalma listelerinden oluşan geniş bir veritabanına sahiptir. Herhangi bir sanatçıyı veya müzik türünü arayarak istediğiniz hemen her şeyi bulabilirsiniz.

Uygulamadaki çalma listelerine göz attığınızda, Spotify’ın aksine atlanabilen 800’den fazla çalma listesiyle karşılaşacaksınız. Çalma listesindeki bir şarkıyı atlayamasanız da en sevdiğiniz sanatçılara göre kendi listenizi oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.

Soundcloud

Soundcloud, tüm dünya üzerinde aktif olarak kullanılan Spotify benzeri uygulamaların arasında yer alıyor. En yeni ve trend müziklerin yer aldığı uygulama ücretsiz olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca uygulamada herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Uygulama özgün müzikleri keşfederek kullanıcılarına sunuyor. Uygulamada müziğin yanında podcast dinlemek de mümkün.

Apple Music

30 milyondan fazla müziğe sahip bir kütüphanesi olan Apple Music, en iyi müzik uygulamaları arasında. Uygulamada grupları takip etmek, listelere ulaşmak ve yorum yazmak da mümkün. Uygulama ilk üç ay boyunca ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Apple Music sadece şarkı değil podcast dinlemenize de olanak sağlıyor.

Simple Radio

Dünya çapında 50.000’den fazla radyo istasyonunu bünyesinde barındıran bir müzik uygulamasıdır. Uygulamada favori radyo kanallarınızı seçebilir, daha sonra buradan ulaştığınız kanalları hızlı bir şekilde açabilirsiniz. Rock, pop, jazz, country gibi birçok popüler türden şarkıya Simple Radio ile ulaşabilirsiniz. Eğer hoşunuza giderse premium hesabı da deneyebilirsiniz.

YouTube Music

YouTube, bir süre önce kendi sistemini geliştirerek YouTube Music uygulamasını kullanıcılara sundu. YouTube Music ile birlikte kullanıcılar artık belli bir ücret ödeyerek istedikleri videoyu arka planda oynatabilecek. Yani artık YouTube üzerinden dinlenen tüm müzikler, uygulama ekranında kalmak zorunda olmadan arka planda çalabilecek. En geniş müzik kütüphanesine sahip olan YouTube’un böyle bir uygulamayı kullanıcılarına sunması piyasayı ne denli etkileyecek, bekleyip göreceğiz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday