Tarih: 28.07.2023 15:34

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Büyük Ödeme: 13500 Lira Hesaplarda…

Facebook Twitter Linked-in

Temmuz ayında emeklilere yapılan yüzde 25 oranındaki artışla birlikte bankalardan da emekliler için duyurular gelmeye başladı.

Emekliler, kendilerine özel sunulan kredi ve promosyon kampanyalarını yoğun bir şekilde araştırıyor. Emekliye özel kredi kampanyası başlatan bankalardan biri de Akbank.

Akbank, tüm detayları açıkladı. İşte Akbank'ın emekliler için başlattığı kredi kampanyası…

HIZLI VE KOLAY NAKİT DESTEĞİ

Bankaların sunduğu cazip kampanya tekliflerini yakından takip eden emekli vatandaşlar tüm detayları merak ediyor. Özellikle verilecek kredi tutarları araştırılıyor.

Akbank'tan müşterilerine 13 bin 500 TL'ye kadar nakit ödeme duyurusu geldi. Nakit ihtiyacı olanların cebini rahatlatacak olan ödeme için başvuru detayları araştırılmaya başlandı.

Bankanın özel kredi kampanyasından yararlanmak için T.C kimlik numarası ile başvuru yapmak yeterli oluyor. Akbank, kimlik numarasıyla gelen kişilere 13.500 TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

Akbank'ın müşterilerine sunduğu cazip kredi kampanyasından yararlanmak için Akbank Direkt Mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. 

Başvuru onaylandıktan sonra hak sahiplerinin ödemeleri sadece 5 dakika içerisinde hesaplarına aktarılıyor. Kredi kampanyasında vade seçenekleri ise 6 veya 12 ay olarak sunuluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —