meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, oynanacak mı? Fenerbahçe Galatasaray maçı Türkiye'de oynanacak mı, ne zaman?

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, dün akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geleceklerdi.

SPOR 30.12.2023 12:27:00 0
Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, oynanacak mı? Fenerbahçe Galatasaray maçı Türkiye

Tüm futbol camiası tarafından büyük bir merakla ve heyecanla beklenen  Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali ertelendi. Süper Lig'deki derbinin ardından iki ezeli rakibin karşılaşmaları büyük bir merakla bekleniyordu. Maçın neden oynanmadığı ve ertelendiği oldukça merak edilirken geçtiğimiz gün tansiyonunun oldukça yükseldiği anlar yaşandı. 

Süper Lig 2022- 2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, dün akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geleceklerdi. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te oynanması planlanan müsabaka öncesinde Suudi yetkililerin aldığı kararlar iki kulübü de harekete geçirmişti.

SÜPER KUPA MAÇI NEDEN İPTAL OLDU?

Fenerbahçe ve Galatasaray maça Atatürk tişörtü ile çıkmak istemiş fakat Suudi Arabistan yönetiminin buna izin vermediği belirtilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerle bu krizi çözmek adına görüşmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) edinilen bilgiye göre karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı'nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı vurgulanmıştı. Takımların sahaya Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteğinin ise çözüme kavuşturulması bekleniyordu. TFF; "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." ifadelerine yer vermişti.

SÜPER KUPA MAÇINDA NE YAŞANDI?

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin dün akşam Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlaması gereken Turkcell Süper Kupa mücadelesinde, pankart ve ısınma tişörtlerinde yapılan tercihler nedeniyle başlama düdüğü çalmadı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Kamuoyuna duyurulur,

Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz,

29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Fenerbahçe Spor Kulübü

Galatasaray Spor Kulübü"

SÜPER KUPA MAÇI TÜRKİYE'DE OYNANACAK MI?

Yaşanan gelişmelerin ardından Süper Kupa maçının ne zaman oynanacağı merak edildi. Vatandaşlar arama motorları üzerinde ''Süper Kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, Türkiye'de oynanacak mı?'' sorusunun yanıtını aratmaya başladı. 

Süper Kupa maçı için ''Samsun'da oynansın'' çağrıları devam ederken henüz Fenerbahçe Galatasaray maçının nerede ve ne zaman oynanacağı ile ilgili bir bilgi verilmedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.2° / 18.6°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret