Tarih: 12.08.2024 10:29

Süper Lig'in Gözde İsimlerinden Duhan Aksu, Transferin Gözdesi Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncu için Göztepe ve Çaykur Rizespor'un ciddi şekilde devrede olduğu öğrenildi. Yerli oyuncuların değer kazandığı Süper Lig'de, potansiyelli isimlere olan ilgi her geçen gün artıyor ve Duhan Aksu da bu isimlerin başında geliyor.
Kocaelispor'daki performansıyla adından söz ettiren Duhan Aksu'nun, kariyerine hangi takımda devam edeceği merakla bekleniyor. Hem Göztepe hem de Çaykur Rizespor’un resmi teklif yaptığı başarılı sol bek, şu anda karar aşamasında ve yakın zamanda geleceğiyle ilgili nihai kararını verecek.
1. Lig Takımları da Peşinde
Süper Lig ekiplerinin yanı sıra, 1. Lig takımları da Duhan Aksu'nun peşinde. Sakaryaspor’un Duhan’a resmi teklif sunduğu, ayrıca Iğdır FK’nın da sol bek arayışında bu ismi değerlendirdiği gelen bilgiler arasında. Ancak Duhan'ın önceliğinin Süper Lig'de forma giymek olduğu ifade ediliyor. Bu doğrultuda 1. Lig ekipleri ikinci planda kalabilir.
Süper Lig’de forma giymeye oldukça yakın olan Duhan Aksu’nun, tercihini hangi takımdan yana kullanacağı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —