meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Suriyelilerin öldüresiye dövdüğü Türk gencine İYİ Parti sahip çıktı

Suriyelilerin öldüresiye dövdüğü Türk gencine İYİ Parti sahip çıktı

SİYASET 11.09.2023 21:34:47 0
Suriyelilerin öldüresiye dövdüğü Türk gencine İYİ Parti sahip çıktı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ile Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, bir grup Suriyeli tarafından pusuya düşürülerek öldüresiye dövülen Karacabeyli Türk genci Erkan Sarı ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BURSA (İGFA) - Karacabey’deki evlerine giderek mağdur gencin ve ailesinin ağzından hadiseyi dinleyen İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ile Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, olayın aslında gelecekte olması kuvvetle muhtemel daha başka büyük tehlikeleri haber verdiğine işaret etti.

Mağdur gencin kız arkadaşına tacizle başlayan hadisenin ölümcül saldırıya dönüşmesinin, özellikle sığınmacılara sorgusuz sualsiz kucak açıp sahiplenenler için ibret verici olduğuna değinen İl Başkanı Dr. Hasanoğlu ve Bursa Milletvekili Türkoğlu şunları söylediler:

“Erkan kardeşimiz, kız arkadaşından ısrarla fotoğraf isteyen Suriyeli sığınmacıyı bir kaç kez uyarıyor. Suriyeli genç ‘tamam anlaştık’ deyip Erkan’ı yaş günü kutlama bahanesiyle çamlık diye bilinen bölgeye çağırıyor. Tam geldiğinde arkadaşları ile birlikte acımasızca saldırıyorlar. Öldüresiye dövdükleri Türk genci Erkan’ın başına kuru sıkı silah dayayıp ayaklarını ve ayakkabılarını öptürüyorlar. Darp var, tehdit var, ölümcül darbeler, küfür, hakaret hepsi var. Babası eve geldiğinde oğlunu tanıyamayıp adeta şok geçiriyor ve haklı olarak, bunu yapanların insan olamayacağını söylüyor. Bundan sonrası daha da vahim. 4 Eylül’deki olay, yetkililerce kamuoyundan gizleniyor. Basına yazılmaması yönünde baskı yapılıyor, olay tam 7 gün sonra patlayınca, Valilik tarafından görev savma niteliğinde bir açıklama yapılıyor. Deniyor ki failler 6 Eylül’de yakalandı, 7 Eylül’de 2 kişi tutuklandı, firarda olan 1 kişi aranıyor. Serbest kalan var mı, varsa bu kişilerin nerelerde daha başka hangi vukuatları işlemek üzere barındırıldıklarını bilen eden yok! Emniyet Müdürümüz ile de görüştük, kendisi olayın titizlikle takiplerinde olduğuna vurgu yaptı. Ülkemiz nasıl bir bilinmezliğe sürüklenmek isteniyor? Kamuoyuna yansıyan kalabalık gruplar halindeki sığınmacı girişleri neden durdurulmuyor, kim durdurmuyor?
Askerimizin, polisimizin elini tutan kim? Türk milletini nasıl bir oyun kurgusunun içine hangi emperyal güçlerin talimatıyla kim ya da kimler atıyor? Yol yakınken dönün bu demografik yapıyı değiştirme yanlışından!  Bunun adı ateşle oynamaktır. Mevcut sığınmacıları da savaş tehlikesi kalmayan, hayatın normale döndüğü ülkelerine belli bir program ve anlaşma dahilinde derhal geri gönderin! Sarı ailesine ve milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yanlarında olduğumuzu, ihtiyaç duyacakları her türlü hukuki desteği avukatlarımızla sağlayacağımızı buradan da kamuoyuna duyuruyoruz"


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.2° / 18.6°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret