Tarih: 18.03.2024 20:00

Survivor All Star 18 Mart Pazartesi Nefesleri Kesti!

Facebook Twitter Linked-in

Survivor All Star 2024 kaldığı yerden nefesleri kesmeye devam ediyor! 18 Mart Pazartesi günü yayınlanan bölümde, kırmızı ve mavi takımlar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Kırmızı Takım Kazandı!

Dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım, bu hafta eleme adayı çıkarmadı. Mavi takımda ise haftanın ilk eleme adayı olarak Nagihan Karadere belirlendi.

Bireysel Dokunulmazlık Oyunu:

Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Aleyna Kalaycıoğlu kazandı. Aleyna, bu hafta eleme adayı olmaktan kurtuldu.

Haftanın İkinci Eleme Adayı:

Mavi takımda yapılan oylama sonucunda haftanın ikinci eleme adayı olarak Hakan Hatipoğlu belirlendi.

Eleme Adayları:

Survivor'da Kim Elendi?

18 Mart Pazartesi günü Survivor'da eleme gerçekleşti. SMS oylaması sonucunda Survivor'a veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

Survivor 2024'te Yarışmacılar:

Survivor 2024'te Neler Oluyor?

Survivor 2024'te heyecan ve mücadele dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Yarışmacılar, hem bireysel hem de takım halinde zorlu parkurlarda mücadele ediyorlar. Eleme adayları ise SMS oylamasıyla belirleniyor.

Survivor 2024'ü Nasıl İzleyebilirim?

Survivor 2024'ü her Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları saat 20:00'de TV8'de izleyebilirsiniz. Ayrıca, TV8'in internet sitesinden ve mobil uygulamasından da canlı olarak takip edebilirsiniz.

SURVİVOR CANLI İZLEME LİNKİ

Survivor 2024'ü TV 8 platformlarından izleyebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak Survivor 2024 programının son bölümünü izleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —