Tarih: 31.07.2023 16:12

Süt Kardeşler Filminin Konusu Ne?

Facebook Twitter Linked-in

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı filmin başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe gibi Yeşilçam'ın usta isimleri yer alıyor. Bu akşam Show TV'de yayınlanacak film öncesi sinemaseverler arama motoruna, "Süt Kardeşler filminin konusu ne? Süt Kardeşler filmi nerede çekildi? Süt Kardeşler filmi oyuncuları kim?" sorularını yöneltiyor. İşte Süt Kardeşler filmine dair her şey…

SÜT KARDEŞLER FİLMİNİN KONUSU

Bahriyeli olarak askerlik yapan Şaban yıllardır görmediği sütannesinden mektup alır. Okuma yazması olmayan Şaban bu mektubu arkadaşı Ramazan'a okutur. Daha sonra mektuptaki aderese Şaban yerine arkadaşı Ramazan gider. Yıllardır kimsenin sahip olamadığı konağın sahibi Melek hanım, sütoğlu Şaban sanıp da Şaban’ın arkadaşı Ramazan’ı eve alır. Fakat sinirli abisi Hüsamettin’e Ramazan’ı damadı Bayram olarak tanıtır. Konağa gerçek Şaban ve gerçek Bayram’ın gelmesiyle işler karışır.

SÜT KARDEŞLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı filmin başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe gibi Yeşilçam'ın usta isimlerinin yer aldığı film İstanbul Yeşilköy'de çekildi.

SÜT KARDEŞLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Kemal Sunal - Şaban

Şener Şen - Hüsamettin

Halit Akçatepe - Ramazan

Hale Soygazi - Bihter

Adile Naşit - Melek

Ayşen Gruda - Emine

Ergin Orbey - Bayram

Jale Altuğ - Afife

Yasemin Esmergül - Yasemin

Ali Şen - Kerami

Türker Tekin - Kahya

Dinçer Çekmez - Çavuş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —